2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

De wraak van de marmerkweker, Willy Van Doorselaer

8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 14:42

De wraak van de marmerkweker, Willy Van Doorselaer

€ 1,00
8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 14:42
Message

Description

in een goede staat

De vader van Weettewa is er niet. Nooit. Dat had ze anders gewild. Maar goed, afwezige vaders hebben ook voordelen. Ze zijn mooi. Ze zijn lief. Ze zijn sterk. Ze zijn dat alles tegelijk. Welke aanwezige vader kan daar tegenop? En als ze hem echt nodig heeft, niet een beetje, maar écht, kan ze hem toch altijd bellen. Helemaal in Zuid-Amerika, Dat is nog nooit gebeurd, Maar op een dag verschijnen er bulldozers in de Azaleastraat. Het voetbalveld van De-Club-Waarvan-De-Naam-Nooit-Wordt-Genoemd moet plaatsmaken voor een nieuwbouwwijk. Het clubhuis wordt gesloopt, de canadapopulieren bij de beek geveld. De clubleden kijken, rnachteloos toe. Toen de volgende, boom viel, kon Sylvie het niet meer aanzien. Ze rende weg de Magnoliastraat in. Jelle vloekte binnensmonds. We keken elkaar aan. We dachten allemaal hetzelfde: WRRRAAK! Maar hoe? Weettewa? zei Weettewa, ik bel mijn vader.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488862492
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter