2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

De stad van Anna, Luk Saffloer

5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 14:28

De stad van Anna, Luk Saffloer

€ 1,00
5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 14:28
Message

Caractéristiques

État : Lu

Description

In een zeer goede staat
Een actueel verhaal over een vervuilde stad en over vriendschap
Een spannend boek om uit voor te lezen of om zelf te lezen

Prachtige tijdloze tekeningen
Ra en Bo vliegen hoog tussen de wolken. Ze zijn op zoek naar de ouders van Bo, die misschien wel in de stad te vinden zijn. Het vliegtuigje belandt in een onweer en maakt in het donker een noodlanding. Als Ra en Bo ‘s ochtends wakker worden, blijkt dat ze op een grote parkeerplaats geland zijn. Er schijnt geen zon en er zijn geen mensen. Ra en Bo zijn helemaal grijs van het stof. Maar gelukkig is er Ana, een eigenwijs meisje, dat hen meeneemt naar de stad. Ra en Bo ontdekken dat het er ongezond is om buiten te lopen, dat kinderen er in slaapscholen wonen en de mama’s en papa’s in labo’s werken. Ra ontdekt tot zijn ontzetting dat dieren niet worden toegelaten in de stad. Ana leest op haar computerscherm dat de ouders van Bo gestorven zijn. Echt spannend wordt het wanneer Ra verdwenen is. Na een indrukwekkende zoektocht vindt Bo hem terug. Samen met Ana en haar mama lukt het hem om Ra en nog andere gevangen dieren te bevrijden en te vluchten naar het dorp.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488856278
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter