2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

de wortels van het woud (274)

5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 08:30

de wortels van het woud (274)

€ 5,00
5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 08:30
Message

Caractéristiques

État : Neuf
Type : Fiction général

Description

Als de ouders van Deidre en Damon door de Duizendman opgespoord worden en als boom in het Eerste Woud belanden, proberen Deidre en Damon de magie van de 'Sidhe' te doorbreken. Heerlijk griezelverhaal dat zich afspeelt in Nederland anno 1994. Buiten de fantasie komen ook zaken aan de orde, die voor de beoogde leeftijdsgroep erg belangrijk zijn zoals: 'bij een groep horen', vrienden maken, mode, computers etc. Juist de vermenging van fantasie en realiteit maakt het verhaal bijna geloofwaardig en des te griezeliger. De magische namen in het verhaal zijn afkomstig van personages uit legendes. Vlot leesbaar taalgebruik, goede bladspiegel. De acht paginagrote potloodtekeningen passen goed bij het verhaal maar zijn niet altijd even duidelijk. Achterin het boek vertelt de schrijver hoe hij tot dit verhaal kwam. Vanaf ca. 10 jaar.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488725531
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter