2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Jeugdboek: Risk - Jelmer Soes

22 22 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 26 févr. '21, 21:58

Jeugdboek: Risk - Jelmer Soes

€ 2,00
22 22 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 26 févr. '21, 21:58
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Type : Fiction
Année (orig.) : 2012
Auteur : Jelmer Soes

Description

Jeugdboek: Risk – Jelmer Soes

'Als ik Risk naar me toe zie lopen, vanaf de overkant van het park, begrijp ik dat er iets mis is. Ik sta als enige op de uitkijk van ons kasteel.'

En er blijkt inderdaad iets mis te zijn. De gemeente wil het houten speelkasteel op de heuvel van het Bronpark afbreken, omdat er op die plek archeologisch onderzoek gedaan moet worden. Iets verschrikkelijkers kan Stie zich niet voorstellen. Het kasteel is haar thuis, de woonkamer waar ze haar vrienden ontmoet, in het bijzonder Risk. Ze is dan ook vast besloten uit te vinden wat er waar is van het verhaal dat er op de plek van hun kasteel een historisch kasteel zou hebben gestaan. Risk lijkt het druk te hebben met andere zaken. Tijdens haar zoektocht komt Stie erachter waarmee.
In 'Risk' is Jelmer Soes buitengewoon goed geslaagd het leven van een aantal jongeren in een nieuwbouwwijk te schetsen. De jongeren op het kasteel zijn stuk voor stuk eigenzinnig en sympathiek, in tegenstelling tot die van de scootergang.
Jelmer Soes publiceerde jeugdpoëzie in bloemlezingen bij uitgeverij Querido en De Eenhoorn. Naast dichter is hij toneelschrijver, redacteur/corrector, recensent en geeft hij les in schrijven aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Voor staat boek zie foto's.

Indien verzenden (binnen België) - met Bpost - extra kosten voor koper:
- naar thuisadres: 5,70€
- naar afhaalpunt: 4,70€

Afhalen is eveneens mogelijk.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1672191428
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter