2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

6 tienerboeken - fictie

14 14 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 23:40

6 tienerboeken - fictie

€ 20,00
14 14 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 23:40
Message

Caractéristiques

Type : Fiction

Description

Fictie & Fantasy
Titel:Complot
Auteur:Eva Burgers
Dit boek is ongelezen en zo goed als nieuw. Met politie niet betreden-elastiek.
Samenvatting
Complot is de tweede jeugdthriller van oud-rechercheur Eva Burgers.
Abby is dolblij als ze wordt aangenomen op de politieacademie. Thuis is ze minder gelukkig: haar moeder heeft een nieuwe vriend die zich overal mee bemoeit en haar vader zit op Tinder. Om te ontspannen gaat Abby met vriendin Jane een paar dagen naar Londen. Helaas is de rust ver te zoeken als de meiden verstrikt raken in een crimineel bolwerk. Als duidelijk wordt dat Abby de criminelen kent en Jane plotseling verdwijnt, telt iedere seconde…

De Stenen Poortwachter
Auteur:Sandra Lanzing
Soort:Fictie

Dit boek is éénmaal gelezen en zo goed als nieuw.
Samenvatting
Wanneer Jeroen een inscriptie ontdekt op de achterkant van een Javaans beeld in het museum, neemt zijn leven een onverwachte wending. Met zijn tante Sylvia, conservator van het museum, gaat hij op zoek naar de herkomst van dit negende-eeuwse poortwachterbeeld. Maar wat is er toch met dat beeld? Waarom heeft Jeroen het gevoel dat het een bijzondere kracht heeft, en wat te denken van zijn dromen over de vorige eigenaar? Het zijn vragen, waarvan de antwoorden misschien niet in Nederland liggen, maar op Java. En dus vertrekt Jeroen met Sylvia naar Indonesië. Bijgestaan door de Javaanse geoloog Yasin, vervolgen ze daar hun zoektocht. En belanden ze in een bloedstollend avontuur...


Auteur:Franziska Gehm
Soort:Fictie

boek 1 : De Vampierzusjes deel 2 : Een smakelijk avontuur - dit boek is een derdehands boek in goede staat
Samenvatting:
Daka en Silvania nemen hun vriendin Helene mee op een vliegtochtje boven de stad. Jammer genoeg eindigt het waagstuk in een dramatische noodlanding. En dat is nog niet alles, de tweeling moet ook nog een werkstuk schrijven over een museum. Saai? Het is maar hoe je het bekijkt. Want in het museum zijn ze per ongeluk getuige van een brute kunstroof. Ze moeten al hun vampierkunsten inzetten om het ergste te voorkomen.
boek 2 : De Vampierzusjes 5 - dit boek is zo goed als nieuw - éénmaal gelezen
samenvatting :
Eindelijk vakantie! De halfvampierzusjes Daka en Silvania gaan op familiebezoek in Bistrië, de stad waar ze jarenlang gewoond hebben. Ze kunnen haast niet wachten om alle oude bekenden weer te zien. Het mooiste is dat hun vriendin Helene ook mee mag. Een tikje riskant, vindt hun moeder: een gewoon mensenmeisje te midden van vampiers. Een unieke kans, vinden de tweeling en vader Mihai. Zij zullen er écht wel voor zorgen dat Helene niets overkomt tussen al die vampiers. Waar niemand op gerekend had: Helene wordt halsoverkop verliefd. Niet op een normale jongen, maar op een volbloed vampier. Uitgerekend van het soort dat wel van een stevige beet houdt. Of een extra portie knoflook daar nog iets tegen kan beginnen?


Titel:Kippenvel
Auteur:R.L. Stine
Soort:Fictie
1/ Het spookt bij de buren
De witte gestalte zweefde geruisloos naar haar toe. Chantal probeerde weg te komen. Ze had het zich niet verbeeld. Hij bestond echt! Ze keek opzij en zag dat hij zijn stakerige armen uitstrekte. Chantal hijgde van angst. Haar benen werden plotseling loodzwaar. Ik... ik kan me niet bewegen! Dacht ze. Een golf van paniek overspoelde haar. Dé spookachtige schim vloeide over haar heen. Chantal voelde plotseling een snijdende kou. "Chantal..." fluisterde hij. "Chantal..."
nog meer info over dit boek :
Chantal, een meisje van ongeveer veertien jaar, beleeft een aantal griezelige dingen als er een nieuwe buurjongen naast haar komt wonen. Vooral de ontknoping van dit spookverhaal is verrassend. Dit boek is uitgevoerd met een realistische, maar statische tekening in kleur op de omslag. Deze roept door de voorstelling spanning op. De zinslengte is bewust kort gehouden en moeilijke woorden ontbreken. De tekst is ruim gezet. Een boek dat voor leerlingen uit de bovenbouw van de basisschool (ca. 10-12 jaar) vlot wegleest.

boek 2 : De toekomst in Beeld

Fanny staarde naar de foto. Haar ogen werden groter. Sven zag het bloed wegtrekken uit haar wangen. "Maar...maar," stamelde ze, "hoe kan dat nou?" 'Geloof je me nu?" vroeg Sven ernstig. "Dit is krankzinnig," fluisterde Fanny. "En toch is het zo," zei Sven grimmig. Fanny dacht na. "Je moet die camera wegdoen. Gooi hem in de container. Of beter nog, breng hem terug naar die rare Spinnekop." "Tja," mompelde Sven. "Makkelijker gezegd dan gedaan." "Echt," hield Fanny aan. "Anders gebeuren er nog meer ongelukken..."
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1513327459
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter