2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Een regenboog voor David , Gerda Van Cleemput

5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 16:39

Een regenboog voor David , Gerda Van Cleemput

€ 2,00
5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 16:39
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Type : Fiction

Description

Als nieuw . Laurie trekt zich graag en vaak terug in een oude ruïne. Daar kan ze op haar gemak tekenen. Haar vader is lange tijd van huis, omdat hij op een booreiland werkt. Ze schrijven elkaar wekelijks. Haar moeder werkt ook in deze zomervakantie. In de ruïne is Laurie samen met de raven tin en judas en ook David houdt zich daar schuil. Hij is weggelopen van huis vanwege de vriend van zijn moeder. Laurie weet niet wat ze moet doen als ze een opsporingsbericht op tv ziet. Als haar vader onverwacht thuiskomt, neemt zij hem in vertrouwen. De moeder van david en haar vriend komen hem halen. Pas maanden later hoort laurie iets van David. Als zij op bezoek gaat, neemt ze de tekening van de regenboog mee. Tegen een achtergrond van stilte en rust in de ruïne met zijn dieren en mooie omgeving, worden vooral de emoties, gevoelens en gedachten van de hoofdpersonen beschreven. Het omslag is voorzien van een gekleurde afbeelding die het verhaal goed weergeeft
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1513200416
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter