2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

boek: de paardenhoeve - Amika

5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 07:07

boek: de paardenhoeve - Amika

Faire une offre
5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 07:07
Message

Caractéristiques

État : Lu
Type : Fiction

Description

naar het verhaal van de TV-serie - uitgave Studio 100 2009 - 131 blz - goede staat-Amika is het dure sportpaard van Marie-Claire de La Fayette. Ze kreeg Amika van haar ouders voor haar 15de verjaardag. Iedereen doet heel geheimzinnig over Amika en niemand mag in de buurt van het paard komen. De manège waar Amika staat, 'De paardenhoeve', is het bezit van de schatrijke Herbert de La Fayette. Zijn vrouw Marie-Louise en hun verwende dochter Marie-Claire maken er de dienst uit. Marie-Claire - aangemoedigd door haar moeder - is dag en nacht bezig met de mooiste, de leukste en de beste te zijn.
Merel De Ridder is gefascineerd door paarden en gaat dolgraag met paarden om. Ze wordt het nieuwe stalhulpje op de manege. Haar vader is niet op de hoogte van dit nieuwe baantje: paarden en maneges zijn verboden woorden ten huize De Ridder. Merel werkt hard en geniet van elke dag die ze met de paarden doorbrengt. Merel krijgt vlinders in haar buik van stalknecht Jan en de liefde tussen beiden bloeit langzaam op.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1512841363
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter