2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

boek: happy halloween - Eddy C. Bertin

13 13 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 08 févr. '20, 05:59

boek: happy halloween - Eddy C. Bertin

Faire une offre
13 13 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 08 févr. '20, 05:59
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Type : Fiction

Description

uitgeverij Leopold 2003 - 123 blz- perfecte staat - hardcover -
Dit boek beschrijft gebeurtenissen van 24 oktober tot 1 november als de organisatie NOMED (DEMON!) aan het Vlaamse kustplaatsje Steenval, waar sinds 1702 een grote meteoriet met geheimzinnige tekens ligt, voorstelt het als toeristische trekpleister te organiseren. Het zijn echter demonische buitenaardse wezens in mensengedaante die al eeuwen de wereld in hun macht proberen te krijgen. Dat doen ze met hulp van internet en computertechnologie. Enkele kinderen merken dat zij gebruikt worden voor dit plan en dat Halloween dus niet slechts een “griezellig” verkleedfeest is. Gelukkig komt er van alle kanten hulp. Maar wie is echt te vertrouwen? Een groep skaters die plotseling opduikt of de geest van een in 1702 op de brandstapel omgekomen heks? De bekende Vlaamse sf-, horror- en fantasy-auteur (1944) schreef dit spannende sf-verhaal met horrorelementen in een toegankelijke stijl en met een onheilspellend open einde.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1512438394
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter