2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

raspoetin (248)

14 14 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 déc. '19, 11:04

raspoetin (248)

€ 7,00
14 14 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 déc. '19, 11:04
Message

Caractéristiques

État : Neuf
Type : Fiction

Description

Bram, Bert en Sofie zijn drie vrienden die de nieuwe klasgenoot Peter bij hun groepje proberen te betrekken. Als zij hem beter leren kennen, blijkt Peter te stotteren en een grote liefde te hebben: buiksprekerspoppen. Dat is een erfenis van zijn vader, die op mysterieuze wijze om het leven gekomen is. De poppen blijken een obsessie voor Peter te zijn en het lijkt er zelfs op dat de gemeenste van de vier poppen, genaamd Raspoetin, zijn boosaardige karaktereigenschappen aan Peter overdraagt. De drie vrienden besluiten Peter te helpen en aan de hand van informatie over de werkelijke Raspoetin en over de vader van Peter, ontrafelen zij een spannende en geheimzinnige diamantenroof. Het verhaal is vlot geschreven, vol spanning en onverwachte wendingen. Het nawoord benadrukt dat voor de vier vrienden een avontuur is afgelopen, maar dat Raspoetins boosaardige karakter wellicht op een andere plaats weer de kop op kan steken. De nieuwe omslag is voorzien van een donkere afbeelding in kleur van Raspoetin. Licht herziene editie.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1490962774
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter