2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

boek nijntje

12 12 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 20:00

boek nijntje

€ 5,00
12 12 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 20:00
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Âge : 2 à 3 ans

Description

Nijntje houdt van spelen en sporten! Steppen, rolschaatsen en voetballen, maar ook lekker dansen of touwtjespringen. Op elke pagina van dit boek staat een activiteit centraal en worden kinderen uitgenodigd om mee te doen. Buiten en binnen, samen of alleen; doe je mee met nijntje? Een stevige kartonboek, vol beweging. Nijntje nodigt haar vriendjes uit om lekker te bewegen. Ze noemt allerlei dingen op die je kunt doen, buiten of binnen. Buiten kun je met mooi weer lekker in het opblaasbadje, spelen met de bal, of steppen. Je kunt ook een sport doen zoals tafeltennissen. In het park kun je rolschaatsen en wandelen. Als het regent kun je lekker in de gymzaal op de trampoline, zwaaien aan de ringen of de stoelendans doen. In de tuin kun je touwtje springen, de bal overgooien naar elkaar en tikkertje doen en 's winters kan er worden geschaatst. Op het laatste plaatje fietst Nijn naar huis. Stevig, geplastificeerd, kartonnen prentenboek in oblong formaat met steeds op de linkerpagina een aantal regels tekst (niet rijmend, bevat rechtstreekse vragen) met wat kleine plaatjes en op de rechterpagina een paginagrote bijpassende illustratie van Nijn en haar vriendjes in beweging. Tekst en illustraties zijn uitnodigend. De plaatjes sluiten aan bij die doelgroep. Vanaf ca. 2 jaar.
regio diest-tessenderlo
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503461917
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter