2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

boek: Piet Huysentruyt - carnet de cuisine

15 15 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 11 oct. '21, 07:19

boek: Piet Huysentruyt - carnet de cuisine

€ 12,00
15 15 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 11 oct. '21, 07:19
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf

Description

Hoe ik met veel goesting leerde koken... uitgeverij Lannoo 2008- zeer goede staat -
Piet Huysentruyt doet het verhaal van zijn jeugd aan de hand van pittige anekdotes en heerlijk authentieke gerechten. Piet grasduint in de recepten van zijn vader en moeder, zijn kindertijd en de jaren als beginnende kok in de hotelschool. Van ieder authentiek recept van vroeger volgt ook een originele, eigentijdse interpretatie. Frank Smedts bracht de verhalen en recepten van zijn boezemvriend Piet Huysentruyt met zijn zwierige pen op smaak. Philippe Debeerst maakte er prachtige nostalgische foto's van. Het zesde deel in de vermaarde culinaire reeks 'Carnet de cuisine'.
Dit kookboek uit de prestigieuze 'Carnet de Cuisine'-reeks tracht ook de culinaire meerwaardezoeker te winnen voor Vlaanderens populairste televisiekok en ex-chef Piet Huysentruyt. Centraal staat zijn culinaire opvoeding. De eerste twee hoofdstukken bieden gerechten van Huysentruyts ouders. Beiden zworen bij de vleeskeuken en ingredienten als mergpijp en ossenstaart, die weer opgang maken in de terroirkeuken. Huysentruyt geeft daarbij een creatieve interpretatie van enkele oerdegelijke Vlaamse gerechten, die hij nu en dan van commentaar voorziet. Ten slotte komen ook enkele gerechten uit Huysentruyts studententijd in Hotelschool Ter Duinen aan bod. Dit boek biedt niet alleen een staalkaart van de traditionele Vlaamse keuken in de beste slow-food traditie, maar toont ook dat Huysentruyt nog altijd creatief uit de hoek kan komen. Soms is de receptuur nogal summier, maar meestal wordt alles helder uitgelegd. Met foto's van Philippe Debeerst, die opvallen door de clair-obscureffecten, en uit het persoonlijke fotoalbum van de kok. De teksten zijn van Huysentruyts vriend Frank Smedts.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1759572549
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter