2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Boek : "Het Web van de Mossad" - Claire Hoy e.a.

11 11 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 02 août '20, 00:58

Boek : "Het Web van de Mossad" - Claire Hoy e.a.

€ 4,90
11 11 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 02 août '20, 00:58
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Utilisé
Origine : Reste du monde

Description

Boek : "Het Web van de Mossad" - Claire Hoy/Victor Ostrovsky.

Dit is geen roman of soortgelijken, maar een autobiografie.

Op zijn achttiende was Victor Ostrovsky de jongste officier van het Israélische leger.

Als expert in het testen van wapens werd hij gerekruteerd door de Israélische geheime dienst — de Mossad. Na een zwaar trainingsprogramma werd hij ingezet als caseofficer, een functie waarin hij verwachtte met eer voor een nobel doel te strijden.

Maar dat bleek een misvatting. Uit onvrede met de doelstellingen en handelwijze van de organisatie stapte Ostrovsky eruit.

In Het web van de Mossad schetst hij — samen met de Canadese journaliste Claire Hoy — het beeld van een organisatie die totaal ongecontroleerd haar gang kan gaan.

Met vele onthutsende voorbeelden en vaak cynische onthullingen maakt de auteur duidelijk dat voor de Mossad het doel alle middelen heiligt : van misleiding en verraad tot koelbloedige liquidatie van tegenstanders.

Uit het boek blijkt ook dat Belgié heel belangrijk is voor de Mossad. De dienst in Brussel heeft uitstekende contacten met de staatsveiligheid en is het Europese hoofdwartier van de Mossad, al heeft die dat nooit tegen de Belgen gezegd.

Deze sensationele onthullingen creéerden een internationale rel. De Israélische regering probeerde zowel in Canada als in de Verenigde Staten de publikatie van dit boek door de rechter te laten verbieden. Het web van de Mossad Staat heeft wekenlang nummer 1 gestaan op de Amerikaanse bestsellerlijsten.

Vermakelijk zijn de anekdoten die de auteurs weten aan te halen over hun tests in de jaren durende opleiding en sensationeel zijn de verhalen over de geplande aanslag op Golda Meir en het relaas van de terrorist Carlos. Het boek wordt besloten met interessante bijlagen over de struktuur en de werkwijze van de Mossad. Dit is een werk dat zeker zijn plaats verdient in de ruimer wordende bibliotheek.

Dit boek heeft de boodschap iets te vertellen en berust op waarheden.

Afmetingen : lengte : 22 cm, breedte : 15 cm en dikte : 3 cm. Gewicht : 486 gram. Aantal pagina's : 366.

Boek in goede staat, zonder noemenwaardige beschadigingen.

Dit boek werd meer dan een week geleden, verpakt in een plastic zakje om een eventuele toekomstige besmetting door het Corona virus te verkomen. Het Corona virus overleeft maximaal 3 tot 4 dagen op papier of karton. Deze verpakking wordt niet meer geopend. U ontvangt het boek alzo verpakt. Samen bestrijden we Corona.

Verzendingskosten ten laste van de koper. Goederen reizen op risico van de koper.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582927509
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter