2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

boek: Uil of adelaar - verhalen van Grieken en Romeinen

4 4 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 04 déc. '19, 07:30

boek: Uil of adelaar - verhalen van Grieken en Romeinen

Faire une offre
4 4 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 04 déc. '19, 07:30
Message

Caractéristiques

État : Lu

Description

auteurs: Karel Verleyen, Frank Leys, Junius; uitgeverij Davidsfonds-Infodok 1992-(originele hardback-versie!!) 191 pag's - rijkelijk geïllustreerd, zeer netjes.

Een rijk boek waarin de van oudsher bekende verhalen van de Grieken en Romeinen opnieuw verteld worden voor de jongeren van nu. Veertig verhalen als 'Het paard van Troje...', Romulus en Remus...' en 'Hannibal ...' komen op een wel heel aansprekende manier tot leven. De verhalen vormen de rode draad van het boek. Deze verhalen zijn echter vervlochten met bijzondere informatie, beeldende illustraties in kleur, tijdlijnen, landkaarten en pictogrammen, die het de lezers mogelijk maken zich óók een beeld te vormen van de gebruiken toen en tijd en plaats waarin de verhalen zich afspelen. De vlecht van gegevens is verwerkt in een mooie, overzichtelijke lay-out. De verhalen zijn boeiend, spannend, maar bovenal begrijpelijk geschreven voor de jeugd vanaf ca. 11 jaar. Het boek zal ook volwassenen aanspreken en is heel geschikt om voor te lezen. De uitgave kent een register op alfabet; in de index wordt elk verhaal kort samengevat/toegelicht, zodat de ware snuffelaars - mede door verdere literatuurverwijzingen - hun hart kunnen ophalen. Een aanwinst binnen de titels die de laatste jaren verschenen zijn rondom het thema 'De klassieke oudheid'.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1489068708
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter