2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Nefertete - Philipp Vandenberg

4 4 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 15:07

Nefertete - Philipp Vandenberg

€ 7,00
4 4 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 15:07
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf

Description

Nefertete - Philipp Vandenberg
paperback


NEFERTETE 'de schoonheid die opdoemt' Koningin van wereldallure
Zij is en blijft een van de meest raadselachtige vrouwen uit de wereldgeschiedenis. Waar zij vandaan kwam, hoe en waar haar opwindende 'leven tot een einde kwam - we zullen de waarheid wel nooit te weten komen. Alleen al haar naam 'Nefertete de schoonheid die opdoemt` - is voor verschillende uitleg vatbaar. Was deze vrouw, van wie de tijdloze schoonheid ons nog steeds fascineert, een geschenk van de goden? Of duidt haar naam erop dat zij uit een verband afkomstig was en, Egypte een excentrieke farao huwde? In eik geval bleek zij geenszins het bevallige speeltje dat haar echtgenoot, farao Achnätòn, verwachtte: zij was in feite degene die de staat bestuurde en werd als een godin vereerd. In haar korte leven bevorderde zij de cultuur en de bouwkunst, onttroonde de oude goden en schiep het klimaat voor het begin van een nieuw tijdperk. Een archeologische; biografie van een koningin van wereldallure.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488872791
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter