2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Mysteries rond complotten - Borgerhoff & Lamberigts

8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 02 déc. '19, 13:36

Mysteries rond complotten - Borgerhoff & Lamberigts

€ 3,00
8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 02 déc. '19, 13:36
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Année (orig.) : 2008

Description

Mysteries rond complotten
Het mysterie rond de maanlanding, 9/11, chemtrails, aids en vele andere
Elke wereldschokkende gebeurtenis gaat gepaard met een rits complottheorieën, de ene is lachwekkend en met een te klasseren onder de noemer ‘gelul’, de andere is wetenschappelijk onderbouwd door erkende professoren en slaat barsten in wijd aanvaarde feiten. De maanlanding, dat is echt gebeurd want het was op televisie! Zo luidt het toch. Maar is dat wel zo? Lees het hoofdstuk en u zal ’s nachts nooit meer met eenzelfde gevoel naar boven kijken. Waren de aanslagen in New York moslimterroristische aanslagen of zat de Amerikaanse regering erachter? Werd paus Johannes Paulus I vermoord in 1978? En Ayrton Senna, ging die zomaar uit de bocht? Wij presenteren het voor u, kort en bondig, zodat u voortaan weet wat men u probeert wijs te maken. Want wij zijn nog altijd beter in het informeren dan in het dicteren.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488498449
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter