2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Mysteries v/h Christendom + Aarde + Complotten (3 boeken!)

8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 02 déc. '19, 14:33

Mysteries v/h Christendom + Aarde + Complotten (3 boeken!)

€ 7,50
8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 02 déc. '19, 14:33
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Région : Autres régions

Description

Set van 3 boeken over mysteries: zeer goede staat!

1/ Mysteries Uit Het Christendom
De Geheime Wereld Achter De Heilige Graal, De Lijkwade Van Turijn En Vele Andere Mysteries
Heel veel aspecten van het christendom zijn met een waas van geheimzinnigheid omgeven en komen regelmatig in het nieuws. Is de lijkwade van Turijn echt of niet? Is de wenende Madonna het werk van mensenhanden of heeft ze echt verdriet? Bestaat de Heilige Graal nu wel of niet?
Dit boek beschrijft deze mysteries op een toegankelijke wijze en licht een tipje van de sluier op.

2/ Mysteries van de aarde
De Geheimen Van De Bermuda Driehoek, Graancirkels En Vele Andere Mysteries
In dit boek worden de mysteries van deze aarde gepresenteerd, klaar en duidelijk. Onze planeet wordt beheerst door vragen waar niemand een antwoord op heeft. De verschillende theorieën worden uitgelegd op een manier dat het voor de lezer interessant is om zelf een keuze te maken.
Wie gelooft wat? Welke theorie is interessant genoeg om voor waar aan te nemen? Hoe en waarom is de aarde ontstaan? Waarom verdwijnen er jaarlijks tientallen boten en vliegtuigen in de legendarische Bermudadriehoek? Wie tekende in godsnaam de Nazca-lijnen, gigantische figuren in de Peruaanse woestijn? Waarom stijgt de criminaliteit bij volle maan? Zijn graancirkels het werk van aliens?
Want soms is het beter te informeren dan te dicteren.

3/ Mysteries rond complotten
Het mysterie rond de maanlanding, 9/11, chemtrails, aids en vele andere
Elke wereldschokkende gebeurtenis gaat gepaard met een rits complottheorieën, de ene is lachwekkend en met een te klasseren onder de noemer ‘gelul’, de andere is wetenschappelijk onderbouwd door erkende professoren en slaat barsten in wijd aanvaarde feiten. De maanlanding, dat is echt gebeurd want het was op televisie! Zo luidt het toch. Maar is dat wel zo? Lees het hoofdstuk en u zal ’s nachts nooit meer met eenzelfde gevoel naar boven kijken. Waren de aanslagen in New York moslimterroristische aanslagen of zat de Amerikaanse regering erachter? Werd paus Johannes Paulus I vermoord in 1978? En Ayrton Senna, ging die zomaar uit de bocht? Wij presenteren het voor u, kort en bondig, zodat u voortaan weet wat men u probeert wijs te maken. Want wij zijn nog altijd beter in het informeren dan in het dicteren

Goede staat!
Ook los verkrijgbaar.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488496872
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter