2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Bernhard hennen de elfen de complete serie in zeer goede sta

6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 14:20

Bernhard hennen de elfen de complete serie in zeer goede sta

Faire une offre
6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 14:20
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf

Description

Bernhard hennen de elfen de complete serie in zeer goede staat

de elfen
elfenwinter
elfenlicht
elfenlied
elfenkoningin

de mens houdt zich verre van het te kil en te hooghartig gewaande elfenvolk; ook de dwergen mijden het volk, vanwege de arrogantie en de opvallend lichte ontvlambaarheid. Voor orc en trol zijn elfen vooral een smakelijke prooi, een niet te versmaden hapje dat de inspanning van de jacht meer dan waard is. Onder het elfenvolk, dat in afzondering leeft, ontstaat grote onrust als bekend wordt dat een van hun demonische aartsvijanden opnieuw van zich doet spreken. Maar het blijft bij een gerucht, zekerheid is er niet. Twee jonge elfen, farodin en nuramon, worden met algemene stemmen door hun elfenbroeders en zusters aangewezen om op onderzoek uit te gaan. Op hun tocht krijgen ze onverwacht gezelschap van een mens, de woeste en onberekenbare noorderling manfred. Geheel tegen alle verwachtingen in raken farodin en nuramon op hun zoektocht van het rechte pad af als ze vernemen dat hun beider grote liefde, de tovenares noroelle, geslachtofferd is bij wijze van offer aan hun aartsvijand en voor eeuwig naar een sombere wereld ver weg is verbannen. Farodin en nuramon nemen zich voor haar te bevrijden en terug te halen naar de elfenwereld, hoe hoog de prijs ook zal zijn. Of zij door hun eigenzinnige gedrag niet groot onheil afroepen over het elfenvolk, die vraag blijft tot het laatst onbeantwoord

porto voor de koper
verzenden naar belgie voor € 9,50 ( met dpd )pickup of thuisadres € 11,75 de boeken worden alleen als set verkocht
ik woon in nederland maar moet een postcode in belgie invullen om een advertentie te zetten
bij vragen stuur even een mailtje
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503333228
Annonces par Google

Annonces similaires

Chargement… d'annonces

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter