2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

onsterfelijke liefde (832)

6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 08:59

onsterfelijke liefde (832)

€ 5,00
6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 08:59
Message

Caractéristiques

État : Neuf

Description

Een coming-of-age verhaal over een 450-jarige puber. De onsterfelijke Nastasya leeft in het hedendaagse Engeland een verdorven leven met seks en overmatig drankgebruik. Na een gruwelijk voorval vlucht ze naar Amerika. Ze krijgt onderdak bij River; een vrouw die nog ouder is. River leert Nastasya dat het leven niet alleen zwarte kanten heeft, maar ook lichte, goede kanten. Nastasya krijgt de kans na ruim vier eeuwen te ontdekken wie ze in essentie is en wat ze werkelijk wil. In het eerste hoofdstuk vertelt de ik-persoon een onsympathiek en rauw verhaal. Het volgende hoofdstuk verklaart ze het systeem van de onsterfelijken en een spannend relaas volgt. De lezer krijgt sympathie voor Nastasya door de veranderingen die zij doormaakt. Flashbacks zijn typografisch herkenbaar aan een regel met runetekens. Het slot is afgerond op enkele kleine verhaallijnen na. Deze komen vast terug in de volgende delen van wat uiteindelijk een trilogie zal worden. De schrijfster, bekend van de 'Wicca'-serie, geeft in dit boek zowel de hoofdpersoon als de lezer waardevolle levenslessen. Vanaf ca. 15 jaar.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503205090
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter