2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

heilig vuur van rome (977)

8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 08:44

heilig vuur van rome (977)

€ 8,00
8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 08:44
Message

Caractéristiques

État : Lu

Description

In dit 8e deel* uit Fabbri's serie over Vespasianus begint de hoofdpersoon als gouverneur van de provincie Afrika. Hij moet een aantal tot slaaf gemaakte Romeinse burgers gaan bevrijden uit Garama, een afgelegen stad aan de noordrand van de Sahara. Hij ontmoet er een oude aartsvijand die met hem terug wil naar Rome. Eenmaal terug in Rome dreigt hij bij keizer Nero in ongenade te vallen, maar de grote brand van Rome vergunt hem wat uitstel. Machteloos moeten hij en andere patriciërs toezien hoe de keizer de staatskas alsmede de patricische vrouwen uit de hoogste stand misbruikt voor zijn privé-genoegens. Door mee te werken aan het verraden van een samenzwering komt hij weer bij Nero in de gunst. Als de opstand van de joden in Palestina gevaarlijk begint worden, krijgt Vespasianus opdracht om die te gaan onderdrukken. Fabbri vertelt met zijn gewone levendigheid en boeit op iedere bladzijde. Moderne historici hebben twijfels bij Nero's slechtheid. Fabbri verantwoordt zijn keuzes in een nawoord. Voor liefhebbers van historische romans een plezier om te lezen.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503200382
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter