2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Caro King - Het magische duister (2011)

13 13 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 13 janv. '20, 18:30

Caro King - Het magische duister (2011)

€ 6,00
13 13 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 13 janv. '20, 18:30
Message

Description

Absoluut ongelezen; zo uit het winkelschap van de (betere) boekhandel!
Een boek vandaag besteld gaat na betaling dezelfde dag op de post, via een kreuk- en schokvrije zending!

--------------

Samenvatting

Caro King heeft in dit vervolg op Zeven Magiërs opnieuw een verrukkelijke fantasiewereld gecreëerd, die tegelijk grappig, angstaanjagend en vol onverwachte gebeurtenissen is.

De geheimzinnige, sluwe en machtige Simon Donker is de enige magiër die kan voorkomen dat de kwaadaardige manier Nurx het afstervende lift van de Drift voorgoed verwoest. Maar waar is hij? Nin moet en zal hem vinden. Maar een burcht die steeds van vorm verandert, duivelse boemannen en de ronddolende geesten van de magiërs zitten haar dwars.

Recensie(s)

Nineva Steenhouwer is de enige die het magische land de Drift kan redden. De kwaadaardige meneer Nurx zorgt ervoor dat het land wordt opgeslokt door Het Rauwe. Nin gaat op zoek naar de laatste magier Simon Donker, in de hoop dat hij Nurx kan stoppen. Dit is het begin van een gevaarlijke reis, vol duistere voorspellingen en akelige wezens die Nin willen tegenhouden. Gelukkig heeft ze een paar goede vrienden die haar helpen. Het verhaal wordt verteld door een alwetende verteller, waardoor de lezer inzage krijgt in de gedachten en gevoelens van personages van beide zijden: het goede en het kwade. Een spannend verhaal dat doet denken aan 'Het oneindige verhaal', waarin Fantasia wordt vernietigd door Het Niets. Vervolg op 'Zeven magiers'*, dat door de vele eerdere gebeurtenissen uit het eerste deel en de diverse fantasiewezens niet los te lezen is. Hierdoor en door de wrede gebeurtenissen is het verhaal, anders dan de door de uitgever meegegeven leeftijdscategorie 10-12 jaar, eerder geschikt voor kinderen vanaf ca. 12 jaar.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503073987
Annonces par Google

Annonces similaires

Chargement… d'annonces

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter