2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Bavo Dhooge : De Sciencefiction Schrijver

6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 13 janv. '20, 10:38

Bavo Dhooge : De Sciencefiction Schrijver

€ 5,00
6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 13 janv. '20, 10:38
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Année (orig.) : 2010

Description

Nederlands
Paperback
9789460680953
Eerste Druk
Oktober 2010
221 pagina's
De sciencefictionschrijver is een intrigerende en bizarre roman ˆ la David Lynch.

Ben David is een sciencefictionauteur die zijn gedroomde bestseller maar niet weet te cre‘ren. Hij besluit zich om die reden dan maar te wijden aan een boek over Harry Stephen Keeler, een mysterieuze, opmerkelijke auteur en - volgens velen - de slechtste schrijver uit de literatuurgeschiedenis.
Het graven in het leven van Keeler maakt dat Ben David gedwongen wordt om als een buitenstaander zijn eigen leven te evalueren. Ben communiceert met zijn dove zoontje in gebarentaal, hij is vervreemd van zijn vrouw die in een andere wereld vertoeft en heeft geen enkele band met de rest van zijn omgeving.
In Harry Stephen Keeler en diens buitenissige universum vol freaks, aliens en robots vindt de schrijver troost. Meer nog: hij begint zich langzaamaan te vereenzelvigen met Keeler. Zijn nieuwsgierigheid naar Keeler slaat om in een obsessieve speurtocht naar het laatste, verloren gewaande, ongepubliceerde manuscript Spion van Mars. Maar bestaat dit manuscript wel? Of is het de science fiction van de schrijver zelf?
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1502869130
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter