2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Feist - Derde legende - Robbie de Hand

17 17 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 janv. '20, 19:35

Feist - Derde legende - Robbie de Hand

€ 7,00
17 17 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 janv. '20, 19:35
Message

Caractéristiques

État : Lu

Description

Raymond E; Feist en SM Stirling
Legenden van De Oorlog van de Grote Scheuring
Derde legende - Robbie de hand

Als kruimeldief leefde hij in de schaduwen van de stad... Dit derde en laatste deel van de Legenden vertelt het verhaal van kruimeldief Robbie, die onverwacht een grote rol krijgt in de geschiedenis van Krondor. Hoewel hij echt een van de besten in zijn vak is, en zeker beter dan zijn leeftijdgenoten, is Robbie toch echt niet meer dan dat: een kruimeldiefje. Tot hij prins Arutha helpt prinses Anita uit de klauwen van de zwarte hertog te redden, wat hem op een levensgevaarlijke vete met diens kornuiten komt te staan. Gesteld voor de keuze besluit Robbie zelf de stad te verlaten, liever dan in een verzwaard vat op de bodem van de zee terecht te komen.Hij vlucht naar Land's End, waar hij met zijn vingervlugheid zijn kostje bij elkaar hoopt te kunnen scharrelen. Maar al snel brengen zijn bravoure en zijn grote mond hem weer in een lastig parket - een parket dat zijn dood wel eens zou kunnen worden...

Boek is in goede staat - Hardcover, stofwikkel in gebruikte staat.
Verzending volgend de geldende tarieven van de post.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1502738349
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter