2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Sporen in ons hart Gary Morris

6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 25 juin '19, 11:09

Sporen in ons hart Gary Morris

€ 11,00
6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 25 juin '19, 11:09
Message

Caractéristiques

État : Lu

Description

De levende erfenis van de Yurok-indianen
In zijn direct en levendig geschreven boek ontvouwt Gary Morris hoe de Yuroks de aarde, het leven, de mens en de Schepper zien, het grote verband dat alles verenigt en de afspraken die aan het begin van de schepping gemaakt zijn door alle levensvormen.
Sporen in ons hart brengt de betovering van de natuur terug en verdert ons inzicht in de wijze waarop wij de wereld bezien. Het stelt ons vragen over ons eigen culturele en religieuze erfgoed.
Recensie(s)
Het waargebeurde avontuurlijke verhaal van een man die na een diepgaande mystieke ervaring met de natuur, leerling wordt bij de Yurok-indianen. Het boek bevat legenden, verhalen en lessen over het contact met de bezielende intelligentie van de natuur. Hij raakt bevriend met Calvin en zijn vrouw, de laatste medicijnmensen van de Yurok, wier verhalen hij in zijn eigen levensverhaal verweeft. Elk hoofdstuk heeft een impliciete boodschap en beoogt de betovering van de natuur in het leven van de lezers terug te brengen. De geschiedenissen zijn van een sublieme eenvoud en zijn ontroerend, maar ze beschrijven ook de worsteling van de schrijver waardoor hij leert om in harmonie met zichzelf te komen. Het toont ons hoe te leven en hoe we de wijze waarop we de wereld benaderen kunnen veranderen. Het boek is een juweeltje omdat ze levenskunst, etnografie en spiritualiteit op integere wijze vervlecht. De titel verwijst ernaar dat sommige verhalen een onuitwisbare indruk zullen achterlaten; ze leren respectvol met de natuur om te gaan. Bevat kleine zwartwitillustraties aan het begin van elk hoofdstuk.

P.E. Klaui
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1427511882
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter