2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Een kwestie van verlangen

6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 25 juin '19, 09:56

Een kwestie van verlangen

€ 5,00
6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 25 juin '19, 09:56
Message

Caractéristiques

État : Lu
Thème : Astrologie

Description

Een kwestie van verlangen
Over spiritualiteit

Wat is dat: echte spiritualiteit? Gaat het om de ontdekking van een innerlijke rijkdom? Of is het hongeren en dorsten naar het hemelse? Is christelijke spiritualiteit anders dan transcendentale meditatie of oosterse vormen van religie? Yoga, zen en astrologie zijn populair, maar bieden ze ook groeikansen naar geestelijke diepte?

Spiritualiteit is een overrompelende ontmoeting met God, een persoonlijke communicatie met het Absolute. Zo rijk en zo intens dat het voor de spirituele mens nooit genoeg kan zijn. Het wordt een onlesbaar verlangen. Maar waarom is het dan zo moeilijk om door God gegrepen te worden?

Een kwestie van verlangen. Over spiritualiteit heeft een zeldzame diepgang en helderheid. Een gevoelige en inspirerende benadering van het meest intieme contact met God. Een verdieping die van vitaal belang lijkt voor een gelukkig en volwaardig leven.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1427489620
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter