2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Strip : "De passanten van het maanlicht nr. 1".

10 10 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 sept. '20, 09:32

Strip : "De passanten van het maanlicht nr. 1".

€ 5,90
10 10 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 sept. '20, 09:32
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Utilisé
Quantité : Une BD
Année (orig.) : 2003

Description

Strip : "De passanten van het maanlicht nr. 1" : De Fraternal Compagnia".

Verhaal :

16de eeuw. Alvise Cornaro is een notabele die in Padova woont. Hij is de politieke rivaal van de aristocraten van Venetië en een veel te ondernemend handelaar.

Op een dag, als hij in gezelschap verkeert van zijn vriend Angelo Beolco -ook Ruzante genoemd- wordt hij bijna het slachtoffer van een dubbele moord. Cornaro ontsnapt aan de aanslag, maar Ruzante heeft geen geluk. Zijn begrafenis verloopt heel emotioneel.

Cornaro besluit zich te wreken op de verantwoordelijken van de aanslag.

Dan maken we kennis met zeven personages die uitzonderlijk gemaskeerd en gekleed zijn en die vergaderen in een zaal met een decor gewijd aan Dionysos. Proberen ze Ruzante terug tot leven te wekken en hem onsterfelijk te maken? Er volgt een vreemd ritueel. En Ruzante wordt wakker! Uit een nachtmerrie? Of is hij opgestaan uit de doden...

Afmetingen : lengte : 32 cm, breedte : 24 cm en dikte : 0.9 cm.  Gewicht : 506 gram.  Aantal pagina's : 48.  Hardcover.

Dit boek komt uit een bibliotheek en heeft drie stempels op de eerste bladzijden en een beveiligingsetiket op de laatste bladzijde, Verder geen andere noemenswaardige beschadigingen. Het boek is geplastificeerd, hetgeen een voordeel is om verdere beschadigingen te voorkomen.  Geen losse pagina's.

Deze strip werd meer dan een week geleden, verpakt in een plastic zak om een eventuele toekomstige besmetting door het Corona virus te voorkomen. Het Corona virus overleeft maximaal 3 tot 4 dagen op papier of karton. Deze verpakking wordt niet meer geopend. U ontvangt de strip alzo verpakt. Samen bestrijden we Corona.

Verzendingskosten ten laste van de koper. Goederen reizen op risico van de koper.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1606110811
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter