2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Vespa - Valerio Boni

23 23 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 20 févr. '21, 15:35

Vespa - Valerio Boni

€ 15,00
23 23 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 20 févr. '21, 15:35
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf

Description

Boek in mooie staat. Verdient een 2e leven.

Vespa
Dit boek wil hulde brengen aan een voertuig dat een klasse apart is, een scooter die zijn tijd ver vooruit een oplossing wil bieden voor het dichtslibbend verkeer dat tegenwoordig de wegen overal ter wereld teistert. De Vespa was niet de allereerste scooter in de geschiedenis van de motorfiets, maar hij is er meer dan elk ander model in geslaagd om een tijdloze geest te vatten. Piaggios scooter heeft de tand des tijds doorstaan en is een icoon geworden voor generaties mensen, dankzij onvergetelijke reclamecampagnes en niet mis te verstane slogans die geen enkele concurrent ooit heeft kunnen overtreffen. Het is een zeldzaam voorbeeld van een product dat tegen de stroom van de modes in gezwommen heeft en er toch in geslaagd is de trend te zetten voor generaties gebruikers van tweewielers. Vespa boekte succes zonder arrogantie, werd overal ter wereld populair en is nu één van de langstlevende producten in de geschiedenis van het motorvoertuig.

Dit rijkelijk geïllustreerde, tweetalige boek brengt het verhaal van een uniek voertuig dat extra waarde toevoegde aan de levensstijl van minstens vijf generaties, en dat hierdoor uitgroeide tot een van de langstlevende producten in de geschiedenis van het motorvoertuig. Het bevat meer dan 200 fotos over 60 jaar Vespageschiedenis, een lijst met Vespatypes geproduceerd door Piaggio en technische fiches van de belangrijkste modellen
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1669453539
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter