2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

boek- tropisch aquarium- van week tot week- GRATIS VERZENDEN

19 19 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 20 sept. '20, 14:34

boek- tropisch aquarium- van week tot week- GRATIS VERZENDEN

€ 40,00
19 19 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 20 sept. '20, 14:34
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Neuf
Espèce animale : Poissons

Description

het tropisch aquarium-
van week tot week-
Uitg Veltman
Hardcover
208 blz

Gratis verzending binnen België, naar pickup-punt

Hoe tovert u een lege 'glazen bak' om in een bloeiende onderwaterwereld? Het tropische aquarium van week tot week laat zien hoe u een tropisch aquarium creërt.

De kern van dit boek is een uitgebreid fotografisch verhaal dat de diverse stappen bij het creëren van een tropisch zoetwateraquarium op de voet volgt. Vanaf de eerste dag tot en met de twaalfde week en daarna geeft deze praktische leidraad inzicht in succes en tegenslag bij het omtoveren van een lege glazen bak tot een weelderig onderwaterlandschap. Op voor de hand liggende punten langs dit tijdpad van praktische vorderingen zijn hoofdstukken opgenomen met beschrijvingen van aquariumplanten en -vissen. De nadruk wordt gelegd op de verklaring van de natuurlijke cycli en op de noodzaak van goede verzorging, liefde, creativiteit en technische vaardigheid om vissen met succes te houden.

Neem ook een kijkje in de tal van andere interessante aanbiedingen
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1602194335
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter