2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Phantom 120d deluxe diamond 120 x 120 x 215 cm

142 142 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 janv. '19, 20:46

Phantom 120d deluxe diamond 120 x 120 x 215 cm

€ 251,00
142 142 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 janv. '19, 20:46
Partager cette annonce via :
Site web

Caractéristiques

Type : Motoculteur
État : Neuf

Description

PHANTOM 120D DELUXE DIAMOND 120 X 120 X 215 CM

De kweektenten van het Nederlandse merk Phantom zijn zeer populaire kweektenten vanwege de zeer goede kwaliteit. Naast de normale lijn van kweektenten biedt Phantom een extra versie, namelijk de Phantom Deluxe Serie.

Phantom Deluxe Kweektenten
Phantom heeft extra haar best gedaan om een exclusieve kweektent op de markt te brengen. Wat direct opvalt aan de deluxe kweektenten van Phantom is het schuine dak. Deze kweektenten zijn speciaal ontwikkeld voor kwekers die willen kweken met een kweektent onder een schuinvormig dak. Ideaal voor kwekers met een beperkte ruimte.
Wat ook uniek is aan de Phatom Deluxe serie, is dat u het venster aan de voorkant kunt afdekken. Het doel hiervan is dat wanneer u uw planten gaat inspecteren u niet uw gehele deur hoeft los te maken en op te rollen. Super veel overbodig werk! Met de Phantom Deluxe Serie kunt u eenvoudig en snel het plastic van het venster afhalen.

Kwaliteit Phantom Deluxe Kweektenten
Het canvas van de Phatom Deluxe kweektenten is net zoals bij de andere modellen bijna drie keer zo dik als andere merken binnen dezelfde prijsklasse. De tentstokken zijn van zeer sterk materiaal en maar liefst 19mm dik. Hierdoor kan de kweektent van Phantom een stuk meer gewicht dragen. Phantom kweektenten zijn redelijk goedkoop. Dat komt niet doordat Phantom kosten bespaard op materiaal, en dus om te kiezen voor goedkope troep. NEE! Phantom kweektenten hebben kwaliteit leveren hoog in haar vaandel staan. Al deze eigenschappen maken de Phantom kweektenten een van de beste kweektenten binnen deze prijsklasse. Een zeer dikke tent, gemaakt van hoogwaardige materialen, hoger dan de gemiddelde kweektent binnen deze prijsklasse en een witte, reflecterende binnenkant wat zorgt voor een maximale belichting binnen uw kweektent.

Specificaties:
- Afmetingen 120D DeLuxe Diamond: 120 x 120 x 215 cm
- Pijpdikte: 19 mm
- Stofdikte: 600D

Lire la description complète Réduire la description
  • kwekenmetled.nl/phantom-120d-deluxe-diamond-120-x-120-x-215-cm
Numéro de l'annonce : a22674232
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter