2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Spectro Light COB 130w

274 274 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 20 nov. '18, 13:34

Spectro Light COB 130w

€ 424,00
274 274 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 20 nov. '18, 13:34
Partager cette annonce via :
Site web

Caractéristiques

Type : Motoculteur
État : Neuf

Description

Spectro Light COB 130w

Spectro Light is een bedrijf dat is ontstaan met als doel het kweken met LED kweeklampen voor in de tuinbouw te innoveren. Na vele jaren innovatie heeft Spectro Light een zeer hoogwaardige COB LED kweeklamp weten te ontwikkelen. Zeer krachtige LED kweeklampen met een zeer gunstig stroomverbruik. In vergelijking met HPS kweeklampen kunt u tot 50% op uw stroomkosten besparen! Wat tevens een groot voordeel is aan het gebruiken van Spectro Light LED kweeklampen in de tuinbouw, is dat de LED kweeklampen geschikt zijn voor een ENEC certificaat wat de mogelijkheid bied om gebruik te kunnen maken van de EIA subsidie regeling.

Spectro Light Starter

De kleinste Led kweeklamp van Spectro Light is de Spectro Light Starter. Ideaal voor een kleinschalige kweek van groente en fruit! De spectro Light starter biedt een vermogen van 130 watt. Dit model Spectro Light is krachtig genoeg om een traditionele HPS kweeklamp van 250 watt te vervangen. U bespaard hiermee 120 watt aan stroomkosten zonder lichtkracht te verliezen! De levensduur van de Spectro Light LED kweeklampen bedraagt 80.000 branduren zonder kwaliteit te verliezen. Nooit meer LED kweeklampen vervangen, minder stroomkosten en super duurzaam! Tijdens de groeifase hebben uw planten minder licht nodig dan tijdens de bloeifase. Spectro Light biedt de mogelijkheid de LED kweeklampen tot 60% te dimmen. Dit betekend dat de lamp slechts 60% van het totale vermogen verbruikt. Dit is een groot voordeel omdat u tijdens de groeifase van uw planten nog meer stroom bespaard!

COB LED-chips

Spectro Light LED kweeklampen zijn voorzien van COB (Chip On Board) technologieën. COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein oppervlak. Extra krachtig dus! De COB Leds zijn momenteel de meest krachtige LEDs van dit moment. De Spectro Light Starter is krachtig genoeg om een oppervlakte van 80 x 80 cm te belichten. De kweeklamp weegt 1.5kg en heeft een levensduur van 80.000 branduren.

Productvideo Spectrolight

Productspecificaties:
PPF totaal = 200 micromol/s
Efficientie = 1.95 mm/j op volle kracht
Energieverbruik netto = 100 W
Afmetingen = 180 mm x 125 mm x 90 mm
Geschikt gebied = 80 cm x 80 cm x 160 cm
Lens = Optische glazen lens 120 graden
Driver heeft 96% efficiency
Levensduur 100.000 uur
Tot 68.000 geen verlies van efficiency
Gewicht = 1.5 KG
Chip = Spectrolight
Garantie = 5 jaar
Actief waterdichte ventilatie
Lire la description complète Réduire la description
  • kwekenmetled.nl/spectro-light-cob-130w
Numéro de l'annonce : a19550112
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter