2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Allibert stoel Lago jardin - 4 stuks

28 28 vu x 3 3 sauvegardé x depuis 29 juin '20, 12:36

Allibert stoel Lago jardin - 4 stuks

€ 20,00
28 28 vu x 3 3 sauvegardé x depuis 29 juin '20, 12:36
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Utilisé
Type : Chaise
Matériau : Synthétique

Description

Voor de normale mensen:
4 tuinstoelen te koop.

Voor de rest:
Wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd bieden we 4 Allibert stoelen Lago jardin (Lime*) aan. Na de legendarische tuinfeesten is het tijd om het rustiger aan te doen. Het was altijd feest met 'zatte nonkel Rudy'! Hierdoor hebben de stoelen wat afgezien.

De eerste foto is er nog 1 uit de catalogus in volle glorietijden (niet representatief)! De resterende foto's zijn recentelijk genomen. Opgelet: 2 stoelen zijn verkleurd en in 1 van de stoelen heeft Rudy zijn tanden gezet en ontbreekt er een stuk (van de stoel, niet van Rudy zijn tanden). De grote laag stof is zelf te verwijderen.

Zelf af te halen te Oostende. Prijs 20 euro (voor de 4 stoelen).

  • Voor de kenner: Lime - Kalk is een kleur die geelgroen is, zo genoemd omdat het een weergave is van de kleur van de citrusvrucht, limoen genaamd. Het is de kleur die zich tussen de webkleurenkaart en geel op het kleurenwiel bevindt. Alternatieve namen voor deze kleur waren geelgroen, citroen-limoen, limoengroen of bittere limoen. overgenomen uit Wikipedia (Engels)
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1570002800

Autres annonces de Yves Bruynseels

Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter