2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Kleine plantenbak , gietijzer- bloembak-bloemvaas

13 13 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 19 nov. '20, 19:10

Kleine plantenbak , gietijzer- bloembak-bloemvaas

€ 45,00
13 13 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 19 nov. '20, 19:10
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Neuf

Description

Barokke tuin decoratie voor buiten!
Deze plantenbak is gemaakt in een mooie antieke look, is in een grote ingang gepresenteerd door zijn antieke en stijlvolle ontwerp en  uitgerust met groen of artistieke bloemstukken, een prachtige eye- catcher !
Omdat de plantenbak vorstbestendig is, kan hij de voorkant van het huis of aan de voet van de trap of op het terras of in een andere decoratieve ruimte buiten perfekt gebruikt worden. De statige plantenbak in de Franse - stijl  fungeert als een fantastische planetenbak en heeft een indrukwekkende reliëf structuur.
Hij is bekleed met weerbestendig gietijzer en van hoge kwaliteit, het verhoogd de sfeer bij een historische villa gegarandeerd.
Dit antieke, stijlvolle ontwerp past ook perfect in de badkamer en biedt hier, uitgerust met groen of artistieke bloemstukken, een prachtige eye- catcher !
Zo indrukwekkend of zelfs zeer mooi rechts en links als welkom decoratie bij een deur, zoals tijdens de baroktijd, deze prachtig gebogen vormen binden de blik van de bezoeker. Over voor de opkomst van een trap, dan geeft deze bloemenhouder de gast een warm en sfeervol welkom  !
Leveringsomvang : 1 kleine plantenbak , gietijzer
( GAR - planter -small - ESS - XH62 - AR )
Afmetingen : Binnenste Diameter 24 cm x H 33 cm
Gewicht : 6 kg
  
gloednieuw
  tel; +31(0)683603899
 
 
 
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1629304713
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter