2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Reny Bijuga TKB1 Buitenhaard Zonder Wielen

15 15 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 19 mai '20, 12:34

Reny Bijuga TKB1 Buitenhaard Zonder Wielen

€ 1.085,00
15 15 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 19 mai '20, 12:34
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Neuf
Type : Autres types, Autres types

Description

RENY BIJUGA de Reny Bijuga is een oude maar stijlvolle houtkachel van Cor-Ten staal voor gebruik buiten. Het opvallende tijdloze ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken met industriële accenten. Zo is het plaatmateriaal op de verbindingsnaden naar buiten gevouwen en zijn alle bouten en moeren zichtbaar. De hardhouten merbau onderdelen (knoppen en duwstang) vormen niet alleen mooie details maar zijn ook heel praktisch voor de bediening, omdat deze niet te warm worden. De uitvoering met twee wielen en een duwstang aan de achterzijde is eenvoudig verplaatsbaar. Het embleem op de kap staat symbool voor de samenwerking met Atelier René Knip. Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1552917344
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter