2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Citroen planten een smaakmaker, balkon, terras of de serre

73 73 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 25 juin '19, 14:38

Citroen planten een smaakmaker, balkon, terras of de serre

€ 14,95
73 73 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 25 juin '19, 14:38
Email

Caractéristiques

Type : Buisson
Hauteur : Moins de 100 cm

Description

De citroen (Citrus limon) is een gele citrusvrucht met een zure smaak die veroorzaakt wordt door het aanwezige citroenzuur dat ook in veel andere citrusvruchten voorkomt.
De citroen bevat veel vitamine C en wordt in kleine hoeveelheden in veel gerechten gebruikt als smaakmaker, maar ook in gebak zoals cake. Daarvoor is ook geraspte citroenschil goed bruikbaar. De schil van de citroen glanst omdat deze net na het oogsten wordt voorzien van een klein laagje was.
Citrus limon Toscane > Goede kuip/potplant. Tot 3 meter hoog. Sterke soort met gele vruchten. Geschikt voor balkon, terras en kamer.

Wist u dat;
Citroenen groeien aan een boom en deze boom vier maal per jaar vruchten draagt, die ieder seizoen een andere kleur heeft. De vruchten in de zomer groeien van juli tot september en zijn groen. In de herfst en winter zijn de citroenen geel, zoals ze in de winkel zijn te vinden. In mei zijn de vruchten bijna wit van kleur en blijven dat ook. De citroenboom is de enige bekende boom die vier maal per jaar vrucht draagt!

Wie een Citrus koopt, moet wel bedenken dat die niet winterhard is. In de winter moet de struik binnen worden gehaald. Citrus overwintert bij een temperatuur van 4 - 10 ° C en vereist ook in de winter een plaats met veel licht. Een (vorstvrije) kas is daarvoor het meest ideaal.
Bij Citrus is de regel: hoe groter de pot of kuip, des te groter wordt de struik in hoogte en breedte. Citrus eist een neutrale tot zure (pH 5 - 4) luchtige zavelgrond. Begiet Citrus altijd met regenwater. Dat is minder kalkrijk dan leidingwater. In de zomer wordt Citrus matig begoten, in de winter een keer per maand. Vanaf midden zomer tot midden herfst wordt Citrus één keer per maand vloeibare kamerplantenmest toegediend. Vooral wat opneembare stikstof (N) en kalium (K) zijn noodzakelijk voor een goede groei.

Citrus bloeit met trosjes in het vroege voorjaar. De roomwitte bloemen geuren heerlijk zoetig. In de herfst tot het volgende voorjaar rijpen de vruchten. De meeste vruchten van Citrus zijn eetbaar.

Prijs is €.14,95 per stuk 60/70 cm. lang met foto etiket potmaat is P.17 ofwel 2 liter.
Andere soorten of lengtes prijs op aanvraag, zie foto’s diversen vormen. Afhalen contante betaling, bij verzenden (verzend kosten) eventueel bezorgen is mogelijk bij grote aantal of grote of planten. Verzendkosten zijn €.6,95 en voor België €.9,95 tot 30 kg. Besteld u meer dan 30 plantjes betalen wij de verzendkosten

Bij elke bestelling voegen wij de uitvoerige informatie toe over het kweken en behandelen van de planten met diversen tips hierbij wat je allemaal kunt doen om een mooie plant in de tuin te hebben die veel vruchten geeft.
Ook krijgt u een snoeikalender van ons gratis bij elke bestelling samen met een ecologische ziekten bestrijding uitleg.

Wij adverteren vanuit Nl. geven 100% garantie op al onze planten die wij versturen!
Ook voor grotere aantallen. Wij geven u de juiste en uitgebreide uitleg over het planten en bemesting. Volledige begeleiding resultaat gericht. Wilt u een soorten lijst ontvangen met alle soorten kleinfruit en grootfruit wat wij aanbieden, dan graag even mailen naar ons met eigen mail.

Zie ook onze andere aanbiedingen over zachtfruit! Er komen regelmatig nieuwe bij.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1427578085
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter