2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Huis à vendre à Vosselaar, 4 chambres

11 11 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 15 sept. '21, 07:40

Huis à vendre à Vosselaar, 4 chambres

€ 189 000,00
11 11 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 15 sept. '21, 07:40
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 4 pièces
Type d'habitation : Maison individuelle
Classe énergétique :
E spec : 514 kWh/m²/an

Description

Dit voormalig café gelegen op een boogscheut van de dorpskern van Vosselaar, biedt een enorm potentieel na renovatie. Bent u op zoek naar een horeca-pand met potentieel of zoekt u een woning met een grote bewoonbare oppervlakte dat u nog volledig naar uw eigen smaak kan inrichten, dan kan het voor u zeker interessant zijn om dit pand te bezoeken! Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 252m², waarvan 165m² op het gelijkvloers zijn er tal van mogelijkheden, denk hierbij aan een ruime gezinswoning, woning met praktijkruimte of zelfs een café. Momenteel bestaat het gebouw op het gelijkvloers uit een ruimte van +- 95m² die dienst deed als café en bijhorende sanitair, alsook een privé gedeelte voorzien van een woonkamer, wc, keuken en douche. vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de trap naar de eerste verdieping waar u 4 slaapkamers kan terugvinden. Tot slot is ook een kelder en kleine zolder aanwezig. Dak reeds volledig vernieuwd in 2013 en ook de ramen en verwarming werden hiervoor reeds vernieuwd. De naastgelegen buren hebben een recht van overgang over het perceel waardoor de doorgang achter de woning vrij gehouden moet worden, echter beschikt de woning over een plat dak van meer dan 40m² waar mogelijk een dakterras kan aangelegd worden. Bent u op zoek naar een woning op TOP-locatie dat u nog volledig naar eigen smaak kan inrichten? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren voor een virtueel bezoek of een bezoek ter plaatse.


Reference: 9006
Chambres: 4
Surface Terrain: 241

PEB: 514 kWh/m²

Année de construction: 1934


Niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: 1.048€
Vloeroppervlakte: 252 m²
Douchekamer(s): 1
Garage(s): 0
Type van vastgoed: Huis
Lire la description complète Réduire la description
  • www.trevi.be/nl/leuven/residentieel-vastgoed/kopen/9006/40/huis/vosselaar
Numéro de l'annonce : m1749865688
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter