2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Appartement te koop in Tongeren, 2 slpks

3 3 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 15 sept. '21, 05:51

Appartement te koop in Tongeren, 2 slpks

€ 246 660,00
3 3 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 15 sept. '21, 05:51
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 2 pièces
Surface Habitable : 90 m²
Type d'habitation : Appartement

Description

Energiezuinig nieuwbouwappartement (BEN) in De Chocoladefabriek in Nerem. In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Hier worden 18 nieuwbouwappartementen gebouwd: slim ontworpen, duurzaam en met aandacht voor levenskwaliteit. De visie van het woonproject wordt volledig doorgetrokken in het nieuwe gedeelte.

De ruimtes zijn slim ingedeeld en elk appartement heeft een zonnig terras met zicht op de Chocoladefabriek en het kasteel aan de overkant. Dankzij onder andere de warmtepompen, vloerverwarming (met optie koelen) en de zonnepanelen ben je verzekerd van een laag energieverbruik. Je kan kiezen tussen 1 of 2 slaapkamers. Een lift is aanwezig en alles is rolstoeltoegankelijk.

De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van het kadastraal inkomen betalen.

Appartement 5.3: Appartement op verdiep 5
Ruim appartement van 90m². De indeling is als volgt: Inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte, leefruimte met open keuken, berging, twee slaapkamers, een badkamer met ruimte voor een inloopdouche en een lavabo. Het appartement beschikt over een zeer ruim terras van 16m² met zicht op de tuin. De geadverteerde prijs is exclusief kosten (BTW en registratie) een autostaanplaats en een optionele kelderberging.

De nieuwbouwappartementen passen volledig in het ontwerp en de filosofie van het huidige woonproject. De combinatie van restauratie en nieuwbouw versterkt op alle vlakken de dynamiek van het totale project. Elke bewoner kan genieten van een groene en open omgeving. De gedeelde tuin met moestuin is een plek van ontmoeting en ontspanning.

Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel.
Neem snel contact met ons op voor de volledige uitleg van het project. info@jansenrealestate.be of 011/39 90 50


Referentie: 4507470
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Bebouwde oppervlakte: 90Bouwvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee

Onder BTW stelsel: Ja
Verdieping: 5
Terras 1: 16 m²
Terbeschikkingstelling: Bij oplevering
Type verwarming: Vloerverwarming
Lire la description complète Réduire la description
  • www.jansenrealestate.be/appartement-te-koop-in-de-chocoladefabriek-tongeren/4507470/
Numéro de l'annonce : m1749856287
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter