2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Appartement te koop in Oostende, 2 slpks

8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 sept. '21, 21:24

Appartement te koop in Oostende, 2 slpks

€ 625 000,00
8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 sept. '21, 21:24
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 2 pièces
Surface Habitable : 106 m²
Type d'habitation : Appartement

Description

Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject 'Central Park Tower' naar een ontwerp van het architectenbureau Archi2000. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ca 106m2 en een ruim terras van maar liefst 86m2. Uniek aan deze residentie is dat er een zwembad met lounge en fitnessruimte wordt opgetrokken op de gelijkvloerse verdieping. Het project staat samen met alle andere residenties in een open compositie rond het grote binnenpark - Central Park@Sea - een groene oase van 1,2 hectare die rust en ontspanning garandeert en een tegengewicht biedt voor de stoere Baelskaai.

Het prachtige appartement heeft de volgende indeling: de inkomhal geeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers met terras, badkamer (voorzien van een dubbele wastafel & ligbad), afzonderlijk toilet, ruime berging en lichtrijke leefruimte met open keuken en fenomenaal terras. Voor de afwerking zijn hoogwaardige materialen voorzien alsook een volledig uitgeruste keuken en badkamer. Bij de aankoop is een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Bijkomend kan u steeds een garagebox, autostaanplaats of berging aankopen.

Central Park Tower, de nieuwe landmark in Oostende is gelegen in de hippe stadswijk Oosteroever. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten. Ook op de projectsite zelf zijn er reeds heel wat mogelijkheden om te ontspannen met o.a enkele restaurants, (eet)boetieks, interieurzaken, de jachthaven, Fort Napoleon en het strand die allen op wandelafstand liggen.

Ontdek het masterplan en de verschillende beschikbare appartementen nu! Contacteer Els (els@keyimmo.be - 0468 13 77 64) of Dries (dries@keyimmo.be - 0475 57 40 19) voor meer informatie.


Referentie: TK2021/0721
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
WC's: 1
Bebouwde oppervlakte: 106


Bouwjaar: 2020

Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen

Residentie: Central Park Tower
Type: Appartement
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
Ligging: Stad, Vrij uitzicht, In woonwijk, Haven, Aan vaarwater, Aan park, Aan water, Residentieel, Kust
Type constructie: Traditioneel
Op verdieping: 11
Algemene staat: Luxe-afwerking
Woonkamer: Ja
Keuken: Ja
Tuin: 86 m²
Winkel: Ja
School: Ja
Snelweg: Ja
Bank: Ja
Ontspanning: Ja
Restaurant: Ja
Raamwerk: Aluminium
Beglazing: Hoogrendementsglas
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Lift: Ja
Internet: Ja
Mech. ventilatie : Ja
Kabel: Ja
Zwembad: Ja
Stedenbouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding en herstelvordering: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Lire la description complète Réduire la description
  • www.keyimmo.be/detail/te-koop-appartement-oostende/5650684?countries=be&dosearch=true&estatetypes=estate&excludeprojectrelateditems=true&pageindex=1&pagesize=48&rentedperiod=7&searchpage=offer&soldperiod=31&sortdirection=desc&sortfield=publication_created&sorts=flat&transactiontype=sale
Numéro de l'annonce : m1749815821
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter