2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Huis te koop in Schiplaken, 6 slpks

14 14 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 sept. '21, 20:38

Huis te koop in Schiplaken, 6 slpks

Sur demande
14 14 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 sept. '21, 20:38
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 6 pièces
Surface Habitable : 310 m²
Type d'habitation : Maison individuelle

Description

Prachtige villa met grote tuin en 6 slaapkamers gelegen in een doodlopende straat in de Zevenbunderwijk te Schiplaken

U komt binnen via de ruime inkomhal met een apart toilet. Hiernaast is er een bureauruimte, die multifunctioneel kan gebruikt worden.
De leefruimte is ruim, open en door de vele ramen kan u genieten van veel lichtinval. Aansluitend vindt u de keuken. Daarnaast heeft u een ruime garage met berging, douchekamer en apart toilet.

Op de bovenverdieping heeft u 6 slaapkamers, elk voorzien van een eigen lavabo. Verder heeft u 2 badkamers. Er is nog een multifunctionele ruimte ter beschikking die eventueel nog kan gebruikt worden als een 7de slaapkamer.

Bovendien heeft de woning nog een zeer ruime zolderruimte!

De woning is volledig onderkelderd. Een deel van de kelder is toegankelijk voor dagelijks gebruik. De rest van de kelder is kruipkelder.

Uw wagen kan u makkelijk parkeren in de ruime garage (plaats voor 2 wagens)

Heerlijk genieten kan u in de zuid-west geörienteerde tuin of op het ruime terras. In het voorjaar en najaar kan u genieten op het overdekte terras.
De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 16 are 60ca.

De gasketel werd 2 jaar geleden vernieuwd.

Wilt u wonen in een kwaliteitsvolle woning met vele mogelijkheden en ziet u een renovatie zitten? Een woning gelegen in een doodlopende straat van een residentiële verkaveling?
Dan is deze woning zeker iets voor u!

Ondanks de rustige ligging, bevindt de woning zich op wandelafstand van de dorpskern met alle voorzieningen (school, bakker, slager, apotheek, dokter, tandarts) en op 2 minuten van de autostrade en de Leuvensesteenweg. Hierdoor heeft u een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brussel!
Ontspannen dichtbij huis.... ook dit kan! Het Blosodomein, de vaart en dierenpark Planckendael bevinden zich op wandel-en fietsafstand.

Maak nu uw afspraak met Kelly voor een bezoek!

015 20 36 00 - info@domoxim.be


Referentie: 1868944
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Bebouwde oppervlakte: 310
Oppervlakte terrein: 1640
Lire la description complète Réduire la description
  • www.domoxim.be/nl/te-koop/prachtige-villa-met-grote-tuin-en-6-slaapkamers-gelegen-in-een-doodlopende-straat-in-de-zevenbunderwijk-te-schiplaken/1868944
Numéro de l'annonce : m1749800635
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter