2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Ruim appartement met kelderberging, garagebox en 2 terrassen

138 138 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 05 mars '21, 17:52

Ruim appartement met kelderberging, garagebox en 2 terrassen

€ 317 500,00
138 138 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 05 mars '21, 17:52
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Province de Flandre-Occidentale
Nombre de chambres : 2 pièces
Surface Habitable : 110 m²
Superficie du terrain : Jusqu'à 200 m²
Type d'habitation : Appartement
Classe énergétique :
E spec : 92 kWh/m²/an
Ville : Izegem

Description

Adres: Zuidkaai 7 Bus 4.4 te 8870 Izegem

Langs het kanaal Roeselare-Leie, en op wandelafstand van het bruisende centrum, treffen we dit ruime appartement aan. Het appartement is gelegen op de 4de verdieping in Residentie Dok-Sight en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 110 m².
We betreden het appartement via een ruime inkomhall, die ons toegang verleent tot alle leefruimtes.

Rechts van de inkom, kunt u de living met volledig geïnstalleerde open keuken terugvinden. De keuken is ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, vaatwas, combi-oven en dubbele spoelbak. Het terras (7 m²) met noordelijke oriëntatie, grenzend aan de living, biedt een prachtig zicht over het kanaal. De glazen deur tussen inkom en woonkamer is een mooie blikvanger, en creëert lichtinval en een open gevoel.

Via de inkom loopt u verder naar de berging / wasplaats waar de aansluiting voor was- en droogmachine en de verwarmingsketel zich bevinden. De ingerichte badkamer bestaat uit een dubbele lavabo in meubel en inloopdouche met ernaast het apart gastentoilet.

Aan de achterzijde van het gebouw, situeren zich de 2 volwaardige slaapkamers, die beiden uitgeven op het zuidelijk gerichte terras (10 m²).

Tot slot beschikt het appartement nog over een private berging en een grote afgesloten garagebox in de kelderverdieping.

Izegem, ook wel de “Pekkerstad” genoemd, heeft alles te bieden zoals een grootstad. De ideale combinatie van een bruisend cultuur- en verenigingsleven met de groene omgeving van de Leiestreek. Handelszaken, school en het Station bevinden zich binnen handbereik.

Dit appartement met een toplocatie is zeker een bezoek waard! Plan vandaag nog uw afspraak.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1675326584
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter