2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Volledig gerenoveerd appartement met 1 slpk in De Panne

124 124 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 01 août '20, 22:16

Volledig gerenoveerd appartement met 1 slpk in De Panne

€ 209.000,00
124 124 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 01 août '20, 22:16
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Province de Flandre-Occidentale
Nombre de chambres : 1 pièces
Surface Habitable : 45 m²
Type d'habitation : Appartement ou Flat
Agent immobilier : Ventes sans courtier

Description

Compleet gerenoveerd appartement met één slaapkamer te koop in residentie Westdiep De Panne. Het appartement is gelegen in de Dynastielaan, zesde verdieping op 300 meter afstand van het centrale Esplanadeplein aan de zeedijk. Het gebouw ligt op slechts 80 meter van het wandelpad aan het strand, te bereiken via een duinenpad (te zien op de foto). Dit loopt enerzijds naar de zeedijk van De Panne en anderzijds richting Frankrijk, ongeveer 4 km wandelen tussen de prachtige duinen en de zee. Dit alles is eveneens te zien vanuit het appartement zelf (zie foto's, welke vanuit het appartement en vanop het terras werden genomen). De ligging is dus zeer uniek en heeft adembenemende uitzichten.
Het appartement werd in 2017-2018 compleet gerenoveerd:
- totaal vernieuwde waterleiding (vanaf teller)
- nieuwe, zeer uitgebreide elektriciteit ( gekeurd zonder opmerkingen)
- alle ramen ( = 2 grote schuiframen van 4 meter) werden vervangen (zowel profielen als glas)
- complete badkamer met douche, ophangtoilet, wastafel met spiegelkast en elektrische verwarming/ handdoekdroger
- moderne keuken met dampkap, inductiekookplaat, dubbele spoelbak, combi oven/microgolfoven, grote frigo met vriesvak en een ingebouwde vaatwasser ( groot model)
- ingebouwd kantelbed 1 persoon (momenteel is dit een open ruimte, doch er is een mogelijkheid naar eigen wens om deze ruimte af te sluiten (voorziening aanwezig). Tevens kan op dezelfde ruimte van het eenpersoonsbed een kantelstapelbed voor twee personen gemonteerd worden.
- alle muren en plafonds werden opnieuw bepleisterd en zijn voorzien van behang ( deels motief en deels geverfd)
- chapelaag werd voorzien van een nieuwe toplaag
- laminaatvloer met silence- ondervloer
- nieuwe deuren
- verlichting
- nieuwe boiler (topkwaliteit Stiebel Eltron)
Van deze werkzaamheden zijn heel veel foto's genomen zodat u als koper een perfect zicht heeft hoe kwalitatief de werken uitgevoerd werden.
De ligging van het gebouw heeft vele troeven zoals: dichtbij het centrum van De Panne (300 meter Esplanadeplein zeedijk en 1,5 km naar de markt), dichtbij de zeer uitgestrekte duinen richting Frankrijk ( 4 km tot Bray-Dunes), Plopsaland en Plopsaqua (3 km), tramhalte (300 meter), vele prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving,...
De residentie is uitgerust met een ruim, verwarmd binnenzwembad met omkleed- en doucheruimte, waarvan u als eigenaar onbeperkt gebruik kan maken.
Er is een mogelijkheid tot het apart aankopen van een afgesloten dubbele garage in het gebouw voor 55.000 euro. Deze werd voorzien van een nieuwe poort en nieuwe elektricteit. De vermelde vraagprijs voor het appartement is dus exclusief de garage. Wij geven echter de voorkeur aan een verkoop van het appartement en de garage samen.
Extra info: wij hebben een geldig EPC certificaat welke ons door de vorige eigenaar afgeleverd werd. Door de vernieuwde ramen en isolatie op een muur zal deze waarde beter worden bij een nieuwe bepaling ervan door een keurder.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582904327
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter