2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Instapklare landelijke villa met zuidgerichte tuin

191 191 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 01 août '20, 10:30

Instapklare landelijke villa met zuidgerichte tuin

€ 489.000,00
191 191 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 01 août '20, 10:30
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Province de Flandre-Orientale
Nombre de chambres : 6 pièces
Surface Habitable : 350 m²
Superficie du terrain : 1000 à 1500 m²
Type d'habitation : Maison individuelle
Agent immobilier : Ventes sans courtier
Classe énergétique :
E spec : 176 kWh/m²/an

Description

Op een grondoppervlakte van 1177m2 vinden we deze ruime en instapklare woning met 6 (slaap)kamers. Gelegen nabij het centrum van Aalter (Biesemgoedstraat), makkelijk bereikbaar via een veilige fietsverbindig evenals een snelle verbinding naar de E40.

De nieuw aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin met zuidgericht terras, de duurzame materialen en de bewoonbare oppervlakte van 350m2 zijn enkele van de vele troeven die dit huis te bieden heeft. Dankzij de vele grote kamers zijn er heel wat mogelijkheden. Eventueel kan er makkelijk een vrij beroep of zelfstandige activiteit ingericht worden.

Huisindeling
Via de voordeur kom je in de ruime inkomhal. Een schuifdeur brengt je naar de open leefruimte met gezellige living met open haard, eetkamer en keuken. Er is een apart gastentoilet alsook een badkamer en 3 (slaap)kamers.

Op de bovenverdieping zijn 3 (slaap)kamers te vinden met net naast de masterbedroom een grote dressing. Verder is er nog een zolder die als opbergruimte kan dienen.

De benedenverdieping heeft een ruime garage voor 2 wagens. Net naast de garage is er een waskamer voor wasmachine en droogkast met aansluitend een tweede badkamer. Ook handig is de voorraadkamer om eetwaren en dergelijke fris te bewaren. Tot slot zijn er nog 2 grote (stockeer)ruimtes waar de mogelijkheden legio zijn.

Rond het huis bevindt zich een ruime oprit waar plaats is voor minstens 4 auto’s. In de nieuw aangelegde tuin is het heerlijk vertoeven en relaxen in de hangmat. ’s Avonds een glaasje op het vernieuwde terras met mooi zicht op de weides zorgt voor een rustgevend gevoel.

Plan zeker eens een bezoekje om deze sfeervolle villa met z'n vele mooie ruimtes te ontdekken (0494/44 56 97).
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582638367
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter