2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Huis te koop in Houthalen-Helchteren, 5 slpks

50 50 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 01 août '20, 09:48

Huis te koop in Houthalen-Helchteren, 5 slpks

€ 445.000,00
50 50 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 01 août '20, 09:48
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 5 pièces
Surface Habitable : 365 m²
Type d'habitation : Maison de coin

Description

In de Lakerweg in Houthalen-Helchteren stuiten we op deze indrukwekkende villa. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 16 a lijkt het haast normaal dat hier 5 slaapkamers, een grote kantoorruimte en een prachtige tuin in schuil gaan. Dat er ook nog de mogelijkheid is tot een zwembad en sauna, kan dan alleen maar beschouwd worden als de kers op de taart!

De woning kan wel een opfrisbeurt gebruiken, maar de mooie grote ruimtes zijn net als het torenhoge potentieel alleszins al aanwezig. Dankzij de splitlevel niveaus – waarbij de etages een halve verdiepingshoogte verspringen – en de open stijl ademt deze woning bovendien luxe uit. Op het gelijkvloers t.o.v. de voordeur vind je de leefruimte van 52 m² terug, met een grote zithoek die een beetje verzonken ligt en een al even omvangrijk eetgedeelte. De raampartijen strekken zich er uit over zowat de volledige breedte en hoogte van de muren, waardoor de hele ruimte baadt in het licht. Met zo’n prachtige tuin is het ineens de ideale manier om wat natuur naar binnen te halen. Ook de keuken van 12 m² die zich achteraan bevindt, verschaft een mooi uitzicht op al die groene weelde.

Een halve verdieping hoger is er plek voor maar liefst vijf slaapkamers. Twee van 12 m², twee van 12,5 m² en eentje van 22,5 m² die perspectief biedt op een parel van een master bedroom! Ook is er hier een grote badkamer aanwezig waar makkelijk een ligbad, douche en dubbele lavabo in passen. Indien er andere slaapkamers op overschot zijn, kan je altijd nog een tweede badkamer voorzien. Of je kan er de benijdenswaardige dressing, hobbyruimte of speelkamer in onderbrengen waar je al zo lang van droomt.

Beneden is er dan nog een indrukwekkende kantoor- of praktijkruimte, die echt op het lijf geschreven is van beoefenaars van een vrij beroep. Met een eigen ingang en een apart toilet kan je je job hier netjes gescheiden houden van je privéleven, terwijl je woon-werkverkeer gegarandeerd file- en stressvrij wordt! Naast twee kantoorruimtes van elk 18,5 m² vind je er ook nog een handige bergruimte en een vestiaire terug. Ook de inpandige garage van 49 m² met twee poorten komt hier uit. Op de oprit is er dan weer voldoende parkeergelegenheid voor eventuele klanten of patiënten. Tenslotte is er nog de kelderverdieping van 150 m², waar een zwembad en een sauna werden voorzien. Aan jou de keuze of je die het liefst aanwendt voor professionele of privédoeleinden.

Ook de ligging valt erg gunstig te noemen. Je bevindt je hier in een rustige straat, terwijl de oprit van de autosnelweg slechts 5 minuten van je verwijderd is. Zelfs voor supermarkten of leuke restaurantjes hoef je niet ver te rijden. Al is die imposante achtertuin met een prachtig bomenspel wellicht reden genoeg om gewoon gezellig thuis te blijven!

Heb jij in deze beschrijving mogelijk het ideale pand gevonden om jouw professionele activiteiten te combineren met een stijlvol woongedeelte waarin je helemaal tot rust kan komen? Of ben je misschien nog steeds ondersteboven van de indrukwekkende tuin? Wij zijn altijd bereikbaar op het nummer 011 255 155 indien je graag eens ter plekke een kijkje gaat nemen!


Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
WC's: 3
Bebouwde oppervlakte: 365
Oppervlakte terrein: 1600


Bouwjaar: 1973
Kadastraal inkomen: 2181

Bouwvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Risicozone voor overstromingen: - Geen afgebakende zones

Nieuwbouw: Nee
Bebouwing: Vrijstaand
Aantal verdiepingen: 3
Terras: Ja
Garages: 1
Aantal plaatsen: 2
Garagetype: Ingebouwd
Parkings: 2
Daksoort: Plat dak
Terbeschikkingstelling: Bij akte
EPC-Certificaat: In opmaak
Type beglazing: Dubbel glas
Schrijnwerkerij: Hout
Verwarming: Stookolie
Verkavelingsvergunning: Nee
Dagvaarding: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Treinstation vlakbij: Ja
Winkels vlakbij: Ja
School vlakbij: Ja
Snelweg vlakbij: Ja
Woonkamer: 52,00 m²
Keuken: 12,15 m² Semi-open keuken
Kelder: 150,00 m²
Oriëntatie tuin: Zuid-oost
Gevelbreedte: 23,00 m
Terrein breedte: 45,00 m
Terrein diepte: 70,00 m
Zwembad: Javoorzien (89,51 m2)
Lire la description complète Réduire la description
  • www.swevers.be/te-koop/villa-in-houthalen-helchteren/1556/
Numéro de l'annonce : m1582623474
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter