2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

OB met Grote tuin 532m2, 3 slaapkamers(4 mogelijk)keuring ok

147 147 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 13:45

OB met Grote tuin 532m2, 3 slaapkamers(4 mogelijk)keuring ok

€ 238.000,00
147 147 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 13:45
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Gand
Nombre de chambres : 3 pièces
Surface Habitable : 153 m²
Superficie du terrain : 500 à 1000 m²
Type d'habitation : Maison individuelle
Classe énergétique :

Description

Op stapafstand van het centrum van Zelzate , met goede aansluiting naar E34 en Nederland treft u deze ruime eengezinswoning. De woning is een open bebouwing en wordt zowel links als rechts geflankeerd door een parkeerplaats op eigen terrein. De voorbije jaren werden al veel renovatiewerken uitgevoerd.... Ramen en dak werden vernieuwd, verwarming en elektriciteit werden aangepakt , dak werd geïsoleerd, badkamer en keuken werden geïnstalleerd... kortom, de grote werken zijn hier reeds uitgevoerd. Op het gelijkvloers bevindt er zich een ruime living met aangrenzend de keuken. Aan de living is er mogelijkheid tot een slaapkamer op het gelijkvloers, maar hier kan evengoed een bureau of speelkamer gemaakt worden. De badkamer op het gelijkvloers is volledig geïnstalleerd en voorzien van inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Op de verdieping zijn er 2 zeer ruime slaapkamers en een zeer grote zolder die ook nog kan omgebouwd worden tot slaapkamer of hobbyruimte. De woning is gesitueerd op een zeer ruim en goed georiënteerd perceel. Deze woning is ideaal als starterswoning, iemand die goed overweg kan met verfborstel en kwast kan hier een pareltje van maken ! Voor jonge mensen misschien ook handig... in de straat is er een schooltje ! Wenst u een bezoek ? Bel op 0476626915.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582456736
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter