2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Huis te koop in Bocholt, 4 slpks

83 83 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 12:02

Huis te koop in Bocholt, 4 slpks

Sur demande
83 83 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 12:02
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 4 pièces
Type d'habitation : Maison de coin
Classe énergétique :
E spec : 494 kWh/m²/an

Description

Charmante boerderij met oude watermolen, paardenstallen, binnen- en buitenpiste op ca. 6,7ha

Deze prachtige boerderij is gelegen in een rustige, doodlopende straat in Bocholt, dichtbij de Nederlandse grens.

Het geheel omvat een woonhuis, een historische watermolen, paardenstallen, een binnenpiste met kantine, een feestzaal met slaapgelegenheden, een varkensstal, opslagruimtes, een stapmolen en een buitenpiste. Verder zijn er ruime mogelijkheden voor het verblijf van gasten.

Het recent gerenoveerde woonhuis heeft op het gelijkvloers een open keuken, een eetkamer, een opkamer met tv hoek, een bureau en een slaapkamer met badkamer en gastentoilet. De badkamer op het gelijkvloers heeft een douche en een wastafel. De bovenverdieping van de woning telt 3 slaapkamers en 1 badkamer. De masterbedroom is erg ruim met achteraan een inloopkast. De badkamer heeft 2 wastafels, een wc en een bad met douche. De zolder is toegankelijk via een luik, maar is momenteel niet ingericht.

De historische watermolen doet momenteel dienst als opslag. Langs de molen is een bruggetje om op het 'eilandje' te geraken. Dit is een gezellig stukje tuin ingesloten tussen 2 beekjes. Links langs de watermolen liggen de paardenstallen. In dit stalgebouw zijn er in totaal 12 boxen, een poetsplaats en een zadelkamer. Tegenover de paardenstallen ligt de binnenpiste met gezellig ingerichte kantine. De afmeting van de binnenpiste is 12,5m X 39m. Links langs de binnenpiste is er een overkapte opslagplaats voorzien. Rechts langs de binnenpiste ligt de oude bivak of feestzaal met slaapgelegenheden. Hiernaast is nog een oude varkensstal. De buitenpiste ligt achter de binnenpiste en heeft de afmetingen van 20m X 60m. Boven de stallen is er mogelijkheid voor het verblijf van gasten. Links langs de paardenstallen ligt nog een opslagruimte met achteraan de mestopslag. Hierachter staat de stapmolen. Al de weides zijn omheind met elektriciteitsdraad.


Referentie: IF-2912
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

EPC Certificaat: 248649
EPC Waarde: 494 kWh/m²


Bouwvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Voorkooprecht: Ja
Verkavelingsvergunning: Neen

Type: Woning
Type constructie: Traditioneel
Overstromingsgevoelig: Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Erfgoed: Beschermd erfgoed
Lire la description complète Réduire la description
  • www.immofluisteraar.be/nl-be/detail/te-koop-woning-bocholt/5314384?dosearch=true&pageindex=2&pagesize=10&rentedperiod=30&searchpage=offer&soldperiod=30&sortdirection=desc&sortfield=publication_created&sorts=dwelling&transactiontype=sale
Numéro de l'annonce : m1582374309
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter