2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

In dorpskom staden gelegen authentieke, ruime pastoriewoning

139 139 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 08:26

In dorpskom staden gelegen authentieke, ruime pastoriewoning

€ 370.000,00
139 139 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 08:26
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Province de Flandre-Occidentale
Nombre de chambres : 6 pièces
Surface Habitable : 364 m²
Superficie du terrain : 1500 m² ou plus
E spec : 426 kWh/m²/an

Description

Op 17 a. 20 ca. grond gelegen, met schitterende achtertuin, palzuid geöriënteerd, De tuin is achteraan met parkbosje waar zich een geklasseerde bunker (W.O.-I) bevindt. De voormalige dekenij begin jaren 20 vorige eeuw is van de hand van arch. Denolf en bevat nog enkele authentieke schouwen en vloeren,, de uitbouw werd later gerealiseerd. De woning betreedt je via een mooie inkom-/traphal met rechts een 2 ruimtes vooraan, achteraan is er de keuken en verder is er rechtsachteraan een grote polyvalente ruimte, een toilet en een garage. Links is er een 2 delige riante leefruimte met nog de moulures en rossassen die bewaard zijn gebleven. Op verdieping zijn er een 4-tal kamers, badkamer, en een vaste trap naar een bijzonder grote zolderruimte (niet-geïsoleerd, doch wel voorzien van onderdak). De woning is grotendeels onderkelderd.
Deze woning is bijzonder ruim, leent zich ook tot bijvoorbeeld kantoorfunctie, praktijkruimte voor vrij beroep, of Horeca-doeleinden al dan niet in combinatie met bewoning bestemd worden (gunsitg advies Stedenbouw). Uiteraard kan de woning ook volledig als woonfunctie betrokken worden, voor degene die ruimte op prijs stellen. De woning biedt dus veel potentieel maar behoeft grondige modernisering, de oude mazouttank wordt buiten gebruik gesteld, dus vernieuwing CV is noodzakelijk, alsook de de aanpassing van de elektriciteit conform de hedendaagse normen. De woning is te koop met startprijs 370.000 euro onder de voorwaarden het biedingsplatform Co-Vast (check: covast), tot 14-09-2020 kan in eerste biedingsfase een bod via ons gedaan worden. Voor bezoek, en vrijblijvende info: bel 0493/25.06.45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582339575
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter