2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Klein appartement met 2 slpks op zeedijk + tuin !

146 146 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 08:11

Klein appartement met 2 slpks op zeedijk + tuin !

€ 195.000,00
146 146 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 08:11
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Province de Flandre-Occidentale
Nombre de chambres : 2 pièces
Surface Habitable : 51 m²
Superficie du terrain : Jusqu'à 200 m²
Type d'habitation : Appartement ou Flat
Classe énergétique :
E spec : 506 kWh/m²/an

Description

Dit pareltje aan de kust kan de jouwe worden ! Gelegen op de dijk van Koksijde met zicht op zee ! Hier kan je komen genieten van de rust die de Westhoek jou biedt. Je stapt buiten en bent direct op het strand en de dijk… alles binnen handbereik !

De compacte leefruimte met praktisch ingerichte keuken ligt vooraan het appartement, waar je kan genieten van het zonnige zeezicht….

Wanneer we ons via de centrale gang naar de slaapkamers begeven komen we het apart gastentoilet tegen en de badkamer met ligbad. Eén kleine slaapkamer en één grotere slaapkamer liggen rustig gelegen achteraan het appartement met zicht op het terras en de tuin.

Genieten kan je ook in de leuke tuin, met een grote parasol die je de nodige privacy biedt, zo heb je je eigen gezellig plekje aan de kust !

Je spullen voor het strand kan je nog kwijt in de kelder... ook interessante mogelijkheden voor opbrengsteigendom als vakantieverhuur !

Belangrijk: indien u een woonst/eigendom bezoekt van de Huisleverancier in Koksijde/Oostduinkerke, kunnen wij u een officiëel bewijs bezorgen voor verplaatsing tijdens de Coronavirus-maatregelen.

Dit is niet wat U zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met U voor eigendommen die worden aangeboden door particulieren, andere makelaars, of die zelfs (nog) niet te koop staan?
Hoe doen we dit?
Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en Vertrouwen !

EPC : 506kWh/m2
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Mobiscore : 7,6/10
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582334560
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter