2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Gerenoveerd appartement + staanplaats aan Groen Kwartier

138 138 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 09:36

Gerenoveerd appartement + staanplaats aan Groen Kwartier

€ 295.000,00
138 138 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 31 juil. '20, 09:36
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Anvers (ville)
Nombre de chambres : 2 pièces
Surface Habitable : 80 m²
Superficie du terrain : 200 à 500 m²
Type d'habitation : Appartement ou Flat
Agent immobilier : Ventes sans courtier

Description

Licht en openheid troef in dit in 2016 elegant gerenoveerde appartement vlakbij site De Koninck en Groen Kwartier. Heel Antwerpen in handbereik met het Albert- en Harmoniepark achter de hoek, net als verschillende belangrijke invalswegen, openbaar vervoer en gezellige horeca (Mobiscore 9,9/10)!

Het appartement bevindt zich op de hoogste verdieping van een kleinschalig gebouw (beperkte vaste kosten) met overal visgraatparket. Je komt binnen in de inkomhal met toilet. Daarna volgt de zonnige leefruimte en hypergeïnstalleerde keuken met Carrara-marmer werkblad en ingemaakte kasten.

Aan de andere kant van het appartement bevindt zich de masterbedroom met ingemaakte kasten en strakke ensuitebadkamer met inloopdouche. Aangrenzend is de tweede slaapkamer / bureau, met toegang tot terras met berging en mooi zicht op een kerk en pastorijwoning. Perfect voor apéro zonder inkijk van buren.

Een grote troef van dit appartement is de aanwezigheid van een inpandige staanplaats met berging op het gelijkvloers, verplicht mee aan te kopen aan 20.000 EUR.

Dit appartement is een echt all-in pakket: hoogwaardige afwerking, instapklaar, terras, lift én staanplaats met berging. Een zeldzame parel in één van de beste buurten van Antwerpen.

De richtprijs van dit appartement incl. staanplaats is 315.000 EUR. Een bod wordt op discretionaire wijze aanvaard of geweigerd door de verkoper.

Kijkweekend op 8/8 en 9/8 met inachtname van coronamaatregelen. Voor info: claeselena@gmail.com / 0474/25.77.56
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582324120
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter