2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Woning te koop in Castillones, 8 slpks

9 9 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 juil. '20, 19:31

Woning te koop in Castillones, 8 slpks

€ 1.456.000,00
9 9 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 juil. '20, 19:31
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 8 pièces
Surface Habitable : 560 m²
Type d'habitation : Maison de coin

Description

In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, grens Dordogne, 10 min. van een dorpje met winkelmogelijkheden, restaurants, 20 min. van Bergerac ( Airport ), tussen de verschillende bastides, Villereal, Issegeac, Eymet, Monflanquin. 150 km. van Bordaux en Toulouse.Algemene beschrijving
Dit charmante kasteel is omgeven door een prachtig park met vijver en rondom 43 ha weiland en bos. Een rijke natuur om te herbronnen. De hoofdingang geeft toegang naar de linkervleugel met een ruime eetkamer met dubbele open haard, een keuken met open haard en aanpalend terras, een salon met open haard. Op het eerste verdiep een biljardkamer, vier slaapkamers met badkamer. In de rechtervleugel is een bureau, een groot salon met open haard en keuken. Op het eerste verdiep een grote slaapkamer met badkamer, en nog een slaapkamer met badkamer, dressing en terras. Op het gelijkvloers is nog een apartement met keukentje, slaapkamer en badkamer voor een concierge. Aan de achterkant van het kasteel is een binnenkoer met fontijn en de oude pigeonnier werd gerestaureerd tot gastenverblijf met op het gelijkvloers een eetkamer-keuken en boven een slaapkamer met badkamer. In de schuur zijn garages, schilderatelier, bureau en een overdekt zwembad met sauna, douches en wc. Verder op het terrein, aan de rand van het bos is een tennis. Een schuur doent dients als opslagplaats en er is een officiele helicopter landingsplaats.Indeling
Kasteel 560 m² : Inkomsthal 14,5 m², eetkamer met dubbele open haard 54,5 m², salon met open haard 43 m², keuken met open haard 38,40 m², reserve. Eerste verdiep: biljardkamer 30 m², 4 slaapkamers met badkamer ( 21,1 / 22 / 26 / 22,5 ). Rechtervleugel: bureau 36 m², salon met open haard 49 m², keuken 20 m², reserve. Eerste verdiep: palier, slaapkamer 33 m² met badkamer 7 m² en dressing 7 m², slaapkamer 30 m² met badkamer 9 m². Appartement concierge: keuken 16,8 m², slaapkamer 18 m² en badkamer 5 m². Centrale verwarming met gas.
Pigeonnier: gelijkvloers keuken en eetkamer 18 m², eerste verdiep: slaapkamer en badkamer 18 m²
Schuur met garage, atelier en bureau: 200 m² en overdekt zwembad 144 m² met sauna, douche, wc
Hangar 500 m² met helicopterlandingsbaan.
Tennis
Terrein 43 ha 2are 95 centiares ( weiland en bos )
Mogelijkheden
Dit domein is ideaal om permanent te wonen in een ongerepte natuur. Dit domein kan zeker ontwikkeld worden voor toerisme of een agrarische aktiviteit. Het houden van dieren is hier zeker mogelijk.


Referentie: kasteel-met-43-ha
Slaapkamers: 8
Bebouwde oppervlakte: 560
Oppervlakte terrein: 432095
Elektriciteit: Nee
Verwarming: Nee
Badkamers: Neen
WC: Neen
Woonkamer: Neen
Keuken: Neen
Kelder: Nee
Zolder: Neen
Tuin: Neen
Terras: Neen
Garage: Neen
Parking: Neen
Niet geïndexeerd K.I.: €0,00
Lire la description complète Réduire la description
  • www.poppe.be/nl/kasteel-met-43-ha
Numéro de l'annonce : m1582216175
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter