2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Appartement te koop in Gent, 2 slpks

9 9 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 juil. '20, 16:50

Appartement te koop in Gent, 2 slpks

€ 396.500,00
9 9 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 juil. '20, 16:50
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 2 pièces
Surface Habitable : 101 m²
Type d'habitation : Appartement ou Flat

Description

Op een boogscheut van het St Pietersstation in de Raketstraat – Meersstraat wordt door Fenixco en NOAN Real Estate het project "Gandhon" ontwikkeld.

Het project bestaat uit 63 woonéénheden. De 1,2 en 3 slaapkamer appartementen zijn verdeeld over 9 gebouwen. Alle gebouwen zijn rond een ruime privatieve tuin ingepland, alle entiteiten genieten hierdoor van optimale lichtinval en zicht op groen. Er zijn ruime private bergingen en verschillende gelijkvloerse en ondergrondse fietsenstallingen..

Het witte gebouw in de Raketstraat zal onder toezicht van Monumentenzorg terug naar zijn oorspronkelijke look gebracht worden. Het "Gandhon-project" is een mix van nieuwbouw en van reconversie met behoud van de bestaande structuren.

Joggen door het Citadelpark, shoppen in het centrum of wachten op je trein : woon je in Gandhon, dan doe je 't allemaal op nog geen kilometer van je deur. Te voet, per fiets of met de tram, mag het wat verder zijn, dan neem je gewoon de wagen, want dankzij je ondergrondse parkeerplek is er niets dat je tegenhoudt.

Thuiskomen doe je in een prachtige loft, een stijlvolle woning, gezellig appartement of een praktische duplex. Voorzien van alle comfort en intelligente woonoplossingen, met voldoende slaapkamers voor je hele gezin, of je er nu één, twee of drie verkiest. Op zondag stap je uit bed, voetjes op het parket, en ontwaak je met een koffie op het terras. 's Middags lees je een boek in de tuin.

Er zijn 41 ondergrondse staanplaatsen

Het gebouw wordt opgetrokken in duurzame materialen en voldoet aan de laatste wettelijke normen qua EPB. Het architecturale ontwerp getuigt van eigentijdse vormgeving


Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Bebouwde oppervlakte: 101

EPC Certificaat: -


Bouwvergunning verkregen: Ja
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Ja

Totale opp: 111.5m2
Terras: 10m2
Tuin: Nee
Verdieping appartement: 2
Staat van het pand: Nieuw
O-Peil: Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Terrein - Bestemming: Woongebied
Vonnissen: Nee
Beschermd erfgoed: Nee
Electriciteitskeuring: -
As-built attest: Nee
Lire la description complète Réduire la description
  • immodavinci.be/te-koop/gent-9000/appartement/gandhon-app-9-e-201/4104441
Numéro de l'annonce : m1582165881
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter