2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Huis te koop in Zonhoven, 3 slpks

46 46 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 juil. '20, 10:46

Huis te koop in Zonhoven, 3 slpks

€ 350.000,00
46 46 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 juil. '20, 10:46
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 3 pièces
Surface Habitable : 109 m²
Type d'habitation : Maison de coin
Classe énergétique :
E spec : 613 kWh/m²/an

Description

Aan het uiteinde van de Stenenkruisweg in Zonhoven stuiten we op deze halfopen bebouwing met een bijhorend stuk handelsperceel. Dankzij de uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, kunnen we hier terecht spreken van een commerciële opportuniteit!

Bij de halfopen bebouwing valt meteen op hoeveel licht er in de woonkamer van 32 m² binnenkomt. Aansluitend is er de halfopen keuken van 8 m² wat toch een erg leuk concept blijft: je kan je een beetje afzonderen in je culinaire cocon terwijl je toch optimaal verbonden blijft met de rest van het gezelschap dat zich in de living bevindt. Verder vinden we beneden ook de badkamer terug, net als een bergruimte met een wasplaats en een toilet. Boven is er dan nog plaats voor drie slaapkamers van 11 m², 13 m² en 15 m². Al blijft het daar niet bij wat oppervlaktemeters betreft. Op de tweede verdieping bevindt zich namelijk nog een gigantische zolderkamer van 34 m² waarin heel wat potentieel schuilgaat. Een prachtige master bedroom met een indrukwekkende dressingruimte, een volwaardige studio of een benijdenswaardige man cave… Hier kan je de wildste dromen tot uitvoering brengen! Verder heb je ook nog een tuin van 110 m² ter beschikking met een verhard terras.

Daarnaast wordt ook het naastliggende handelsperceel dat momenteel dienstdoet als autohandel helemaal van jou. Dankzij de uitstekende hoekligging langs de baan tussen Hasselt en Eindhoven kan je hier alvast rekenen op een enorme zichtbaarheid. Langs de straatkant is het perceel maar liefst 32 m breed. Zelfs wanneer men aan een iets hogere snelheid voorbijrijdt, valt jouw zaak dus niet te missen! De woning en het handelsperceel worden samen verkocht, maar dat belet je natuurlijk niet om slechts één van de twee in gebruik te nemen en het andere te verhuren. Zo kan je een regelmatige bron van inkomsten genereren om je eigen maandelijkse kosten deels te dekken.

Op deze locatie kan je uiteraard ook zelf profiteren van een vlotte verbinding met verschillende steden en autosnelwegen. Zelfs de trein bevindt zich op slechts 5 km afstand. Verder zit je ook vlak bij het centrum van Zonhoven, waardoor je supermarkten, winkels, essentiële voorzieningen en scholen binnen handbereik hebt. Net als de nodige ontspanningsmogelijkheden uiteraard. Dineren in een gezellig restaurantje, een wedstrijd meepikken op de nabijgelegen sportaccommodaties of zelf een partijtje bowling aangaan? Hier kan het allemaal op enkele honderden meters van je eigen voordeur!

Heb jij wel zin in een commercieel avontuur op een toplocatie? Of ben je op zoek naar een leuke woning die nog leuker te maken valt mits enkele verbouwingen? Dan kan je ons bereiken op het nummer 011 255 155. We voorzien je maar al te graag van wat extra info of geven je met plezier een persoonlijke rondleiding!

(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag) 


Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
WC's: 2
Bebouwde oppervlakte: 109
Oppervlakte terrein: 980

EPC Waarde: 613 kWh/m²

Bouwjaar: 1949
Renovatiejaar: 2007
Kadastraal inkomen: 495

Bouwvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Risicozone voor overstromingen: - Geen afgebakende zones

Nieuwbouw: Nee
Parkings: 4
Daksoort: Zadeldak
Terbeschikkingstelling: Overeen te komen
EPC-Certificaat: 20200727-0002297943
Type beglazing: Dubbel glas
Schrijnwerkerij: Hout
Verwarming: Stookolie
Isolatie: Dakisolatie
Verkavelingsvergunning: Nee
Dagvaarding: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Treinstation vlakbij: Ja
Winkels vlakbij: Ja
School vlakbij: Ja
Snelweg vlakbij: Ja
Woonkamer: 32,00 m²
Keuken: 8,00 m² Semi-open keuken
Berging: 8,00 m²
Kelder: 8,00 m²
Zolder: 34,00 m²
Tuin: 110,00 m²
Gevelbreedte: 10,11 m
Lire la description complète Réduire la description
  • www.swevers.be/te-koop/huis-in-zonhoven/1552/
Numéro de l'annonce : m1582026658
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter