2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Huis te koop in Leopoldsburg, 4 slpks

136 136 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 21 janv. '20, 08:31

Huis te koop in Leopoldsburg, 4 slpks

€ 289.000,00
136 136 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 21 janv. '20, 08:31
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 4 pièces
Surface Habitable : 315 m²
Type d'habitation : Maison de coin
Classe énergétique :
E spec : 328 kWh/m²/an

Description

Voor dit pand in het hartje van Leopoldsburg liggen de mogelijkheden voor het grijpen. Er is een handelsruimte voorzien, waardoor het perfect dienst kan doen als kantoor, kinépraktijk of beautysalon. Maar het is ook zeker een optie om het gewoon als woonhuis te laten erkennen. De woning is alleszins ruim genoeg en zit vol potentieel om er helemaal je eigen ding van te maken.

De praktijkruimte omvat zo'n 88 m², maar kan eventueel nog worden uitgebreid. De inpandige garage werd namelijk zo ontworpen dat ze makkelijk om te bouwen is tot bewoonbare oppervlakte, waardoor je de benedenverdieping naar believen kan inrichten. Of je nu een kinépraktijk wil openen of er een beauty- of kapsalon wil vestigen, de mogelijkheden zijn dus vrijwel eindeloos. Met de volledige glazen wand aan de straatkant kan je potentiële klanten alleszins een goed beeld geven van jouw zaak. Het commerciële gedeelte loopt naadloos over op een stijlvolle leefruimte met gashaard. Deze kan dus ook perfect dienst doen als wacht- of ontvangstruimte. Van daaruit heb je trouwens ook een mooi zicht op een sfeervol binnenkoertje van 120 m² dat toegang geeft tot de rest van de tuin. Dankzij de grote schuiframen baadt de hele benedenverdieping in het licht. Hoewel de persoonlijke woonruimte oorspronkelijk boven werd voorzien, zijn er op het gelijkvloers nog een volwaardige keuken en een badkamer terug te vinden.

De unieke wenteltrap in het midden van de woning brengt ons neerwaarts naar een droge kelderruimte (20 m²) en opwaarts naar de eerste verdieping. Het eigenlijke woongedeelte, zeg maar en ook hier is er veel ruimte om de kamers volgens je eigen noden in te delen. We vinden er o.a. een living van 20 m² terug met open keuken (12 m²). Daarnaast zijn er drie slaapkamers, twee badkamers en een extra ruimte die eventueel als dressing kan dienst doen. Maar dankzij gyprocwanden kan je daar zelf dus nog anders over beslissen. In 2012 gebeurden er trouwens al heel wat renovaties en in 2017 werd het dak volledig geïsoleerd en kreeg het een nieuwe roofing.

Het pand bevindt zich midden in het centrum van Leopoldsburg in een straatje met niet te veel doorrijdend verkeer. Scholen, supermarkten, kledingwinkels en leuke restaurantjes liggen binnen handbereik. Ook het treinstation ligt op wandelafstand. Zo wordt het voor jou dus alvast wat makkelijker om je ecologische voetafdruk te verkleinen. En wie weet heb je die garage dus inderdaad niet meer nodig!

Schuilt in het potentieel van deze woning mogelijk jouw nieuwe zaak? Had je graag een persoonlijke rondleiding gekregen of zit je nog met vragen rond jouw project? Bel ons dan vandaag nog op 011 255 155 om een afspraak vast te leggen!

(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)


Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
WC's: 3
Bebouwde oppervlakte: 315
Oppervlakte terrein: 420

EPC Waarde: 328 kWh/m²

Bouwjaar: 1952
Renovatiejaar: 2017
Kadastraal inkomen: 1943

Bouwvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Risicozone voor overstromingen: - Geen afgebakende zones

Nieuwbouw: Nee
Aantal verdiepingen: 3
Terras: 120,00 m²
Garages: 1
Aantal plaatsen: 1
Garagetype: Ingebouwd
Daksoort: Plat dak
Terbeschikkingstelling: Bij akte
EPC-Certificaat: 20150412-0001749308-1
Type beglazing: Dubbel glas
Schrijnwerkerij: PVC
Verwarming: Aardgas
Isolatie: Dakisolatie
Verkavelingsvergunning: Nee
Dagvaarding: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Treinstation vlakbij: Ja
Winkels vlakbij: Ja
School vlakbij: Ja
Woonkamer: 60,00 m²
Keuken: 24,00 m² Gesloten keuken
Kelder: 20,00 m²
Tuin: 338,00 m²
Oriëntatie tuin: West
Gevelbreedte: 8,12 m
Terrein breedte: 8,12 m
Terrein diepte: 52,70 m
Rolluiken: Ja
Air conditioning: Ja
Lire la description complète Réduire la description
  • www.swevers.be/te-koop/huis-in-leopoldsburg/1314/
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1505746406
Annonces par Google

Annonces similaires

Chargement… d'annonces

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter